Det der protein...

Chili med bønnner og guacamole

Chili med bønner

Guacamole, ris og bønnechili – Denne ret dukker op med jævne mellemrum herhjemme og dermed også her på bloggen – Så hvis I fornemmer at have set den før, er det ikke helt galt.

Chili med bønner og guacamole opskrift

250 g hvide bønner sat i blød natten over, koges med 1 bouillonterning til de er møre – Tomatsaucen laves af 1 grøn squash, 1 løg, 2 fed hvidløg, 6-8 store tomater evt lidt udblødte soltørrede tomater – steg løg, squash og hvidløg i en tsk olivenolie – tilsæt tomaterne som er hakket groft – blend hele molevitten med stavblender – tilsæt salt, oregano, chili, spidskommen og lad det simre. Tilsæt bønnerne og lad det simre lidt mere.

Du kan spise 80 g kogte ris, 60 g guacamole og 300 g chili = temmelig stor portion for kun 375 kalorier – tilsæt evt en klat kvark eller put den i guacamolen, for at få proteinet lidt længere op. Hvis du laver mad til andre end dig selv, kan du evt. dele retten og tilsætte stegt hakket kød til halvdelen.

Follow

2 kommentarer

  • Det ser dejligt ud – og med guacamole – så kan det jo ikke gå helt galt ;-)Mange hilsnerBirthe

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nemlig BIrte! Altsaa saa laenege man ikke begynder med alle mulige sager der kan dyppes i guacamolen ;O)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der protein...