Laks med senneps-mayonnaise

Lidt lettere banankage

Vi tager lige en blød landing ovenpå påsken med en let banankage – der ovenikøbet er meget nem at lave. Jeg brugte: 

150g sukker, 3 aeg, 200g hvedemel, 3 mosede modne bananer, 1 tsk bagepulver, 2 spsk citronsaft, 20g mandler – Variér evt med lidt kanel eller kardemomme.
Pisk æg og sukker luftigt. Bland mel og bagepulver. Rør bananmos og citronsaft saft sammen. Vend det i æggene skiftevis med melblandingen. Kom dejen i smurt springform og drys med hakkede mandler. Bag kagen midt i ovnen ved 180°c i ca 30-40 minutter – put evt staniol over, hvis overfladen bliver lidt for mørk. 100g af denne kage indeholder 261 kalorier.

6 kommentarer

  • Mmmm….DEN skal jeg prøve! Jeg er vild med banankage og når den er så er lidt mindre "farlig", så er det bonus!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den lyder lækker!! Har du prøvet at udskifte lidt af melet med en grovere meltype? Mange hilsnerBirthe

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lise :)Uhm den der kage ser godt nok lækker ud :)Også kan den spises uden dårlig samvittighed…De bedste hilsner fraAnitaPS. Giveaway på min blog – Klik her

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malsen – Den er nemlig lige en andelse mindre farlig ;O)Birthe – Den kan sagtens laves med halvt hvedemel og halt¨moerkere¨ mel – det fungerer ogsaa fint!Miss A – Helt uden daarlig samvittighed – den kan man ikke bruge til saa meget. – velkommen tilbage fra ferie ;O) Sikken en fin giweaway paa din blog!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Perfekt!Jeg har lige 4 overmodne bananer jeg tænkte jeg ville bruge til noget ala det her! 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor mange personer bliver der til? Jeg overvejer om det er den jeg skal kreere, når vi får gæster lørdag 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Laks med senneps-mayonnaise