Inspiration til et sundere og slankere liv

Rabarber-æblecrumble

På denne tid af året er æbler ikke særligt spændende, så jeg har taget de sidste vi havde og lavet crumble ud af dem – blandet med rabarber (elsker det ord!) som tilgengaeld er rigtigt spændende lige nu. Jeg skrællede æblerne og skar dem i både – rabarber i mindre stykker – dampede det sammen i en gryde med en kop vand, vanillekorn, lidt citronskal – når det er kogt ind, kan du smage til med lidt sukker/honning.

Æble/rabarbermassen hældes i et ildfast fad – drysses med hakkede mandler og din yndlingsmuesli  i ovnen ved 180°c til det begynder at boble. Spises med græsk yoghurt eller kvark rørt med vanille/citronskal. Et fint og lettere alternativ til andre muligvis tungere desserter i påsken.


Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

3 kommentarer

  • Lise, det ser rigtigt godt og nemt ud. Er der ca. halvdel der er aebler og halvdelen der er rababer? Hvilke aebler er gode til det her?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej SanneDet er nemlig ret nemt ;O) – jeg brugte ca halvt aeble og halvt rabarber- hvis det er aebler alene skal det helst vare nogle med lidt syrlig smag, men naar der ogsaa er rabarber, saa goer det ikke ret meget.Du kan evt servere med is, custard eller floedeskum til boern eller dem der ikke skeler til vaegten – jeg synes selv det smager vildt godt bare med den graeske yoghurt.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mums – den blev afprøvet igår med ristet müsli og resten blev brugt imorges på min A38. Tak for inspiration 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspiration til et sundere og slankere liv