Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade

Det var det med saesonens laekre grønsager

Hold da op en masse rod der har vaeret de sidste par dage med Blogger/blogspot – indlaeg og kommentarer forsvandt og er stadig ikke dukket op endnu. Jeg har ikke haft så meget lyst til at laegge nye indlaeg op, før jeg er helt sikker på at problemerne er løst – Så i mellemtiden får I et pausebillede ;O) med nogle af saesonens laekre grønsager – og jeg håber på snart at vende tilbage, for har en mega-flaskehals af billeder og indlaeg der venter – stay tuned!

6 kommentarer

 • Sidder nærmest og hopper og venter på din update :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej hej Lise,Your photos are smashing…..doesn't matter that I don't understand the text! 😉 Have a lovely weekend. Ingrid

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Jeg glæder mig også til der kommer flere indlæg fra dig. Du skriver nogle mege insoirerende indlæg, med flotte billeder. Især har jeg ladet mig insprere af dine morgenmadsindlæg.Mange bloghilsnerCharlottewww.miss-fruity.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lise,Først og fremmest vil jeg sige tak for nogle inspirerende opskrifter:)Jeg skriver fordi jeg har et par spørgsmål omkring dit forhold til mad. Det skal siges at jeg selv kæmper med en spiseforstyrrelse. Jeg er besat af at tælle kalorier og det påvirker mig både socialt, mentalt og meget mere.Grunden til jeg skriver er fordi det jo er tydelig at du også er sat ind i kalorier.Vejer du alt din mad af/tæller kalorier eller er det kun til bloggen?Påvirker det dig ikke i hverdagen når du tænker i kalorier?Kan du godt spise en pizza fra grillen med det hele uden at være begrænset?Lever du hver dag efter ca. 1400 kalorier?Hvordan er dit forhold til motion?Jeg ved det er mange spørgsmål, men jeg kan se at du spiser meget varieret med sunde fedtstoffer osv. Det at tælle kalorier har desværre kun begrænset mig i variationen af mad.Håber på du vil give dig tid til at svare på mine spørgsmål.Ha en god søndag..Hilsen X

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uglemor – du maa lige hoppe lidt mere, men er der liiiiige straksThank you so much Ingrid – coffee again soon?Charlotte – Fin blog du har – dejligt at morgenmaden har kunnet inspirerer

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej HarmonyJeg vil gerne svare, saa godt jeg kan. For mig er det med at taelle kalorier og sammensaette mine maaltider blevet noget positivt. Tidligere spiste jeg i perioder for meget og i andre perioder for lidt – plus jeg ikke havde ret meget energi, taenkte paa mad og foelte mig sulten hele tiden. Jeg vejer nu stort set alt min mad – eller ogsaa ved jeg ca hvor meget de forskellige ting vejer og ¨koster¨ i kalorier. I perioder kan jeg saa godt slappe lidt mere af f.eks i week-enden, men har besluttet at vaere lidt mere striks den naeste maaneds tid- for vil gerne af med de sidste genstridige kg. Jeg tror dog ogsaa, at jeg vil fortsaette med at taelle kalorier efter jeg er naaet i ¨maal¨- samt at sammensaette mine maaltider paa en optimal maade – det kan jeg se virker paa min generelle energi, sundhed og velbefindende.Mht motion saa har jeg aldrig vaeret en stor sportsfan – men er paa det sidste blevet meget glad for yoga – det giver mig rigtigt meget paa mange niveauer- det er afstresser samt giver en meget fin kropsfornemmelse og balance i hverdagen. Jeg gaar een gang om ugen og laver saa oevelserne hver dag hjemme ca 15-30 min – Jeg har ogsaa et abonnement til fitness men har ikke vaeret der saa meget senest da jeg har en daarlig ankel.Mht til pizzaer – saa spiser jeg dem ind i mellem (vi har nogle gode nogen her i den italienske del af Schweiz) – men jeg spiser ikke en hel – paa det punkt har kalorietaelllingen maaske haft en indflydelse – men jeg spiser det meste ogsaa kage, chokolade og slik – bare i mindre maengder.Jeg haaber du faar hjaelp til din spiseforstyrrelse og ikke gaar alene med det – det er altsaa spild tid at bruge saa meget krudt paa det – samtidig med at det ogsaa er spild af tid at vaere ked af sin overvaegt. Det handler om at finde en god balance i midten og slutte fred med sin krop.Mange hilsner fra Lise

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fiskefrikadeller med hjemmelavet remoulade