Kylling med couscous og grillede grønsager

Agurkesalat med radiser og koriander

Lækker sommersalat med rødder i gamle danske traditioner. Skræl 1/2 stor agurk og skær den tyndt – lav en marianade af 4 spsk eddike og 1-2 tsk sukker (evt lidt vand, hvis du synes det er for syrligt)Marinaden hældes over agurkeskiverne og de stilles i køleskabet og trækker i mindst en time. Serveres med radiser, forårsløg og frisk koriander – Hvis du laver salaten til voksne smager det lækkert med chiliflager og lidt frisk revet ingefær i marinaden. Salaten er god som tilbehør til stegt fisk, fiskefrikadeller eller kyllingespyd på grillen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kylling med couscous og grillede grønsager