Cæsarsalat med spicy kylling

Pandekager med havregryn og hindbær

Disse pandekager har jeg lavet før, men jeg prøvede denne gang at tilsætte hindbaer til dejen – det var dog ikke nogen stor succes. Man kan måske kun skimte det på billedet, men de fik samme farve som tallerkenens kant og yngste søn spurgte om de var ¨rådne¨ !! (tak for tilliden Hr.) Så jeg tror altså jeg hellere vil have hindbær ovenpå mine pandekager i fremtiden – de smager godt, når de lige er blevet varmet lidt i gennem.
Hvis du følger opskriften her og spiser 100g pandekager med 50g graesk yoghurt 2%, 1 tsk ahorn sirup, 8g mandler, 6 kirsebær og 3 jordbaer – Så lander det samlet på 298 kalorier med en fordeling på 24% fedt, 22% protein og 54% kulhydrat.

4 kommentarer

  • Nøj hvor ser det lækkert ud 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • det lød ellers som en lækker ide – jeg plejer at "nøjes" med at snitte lidt bananstykker på toppen, liiiige før de er færdige, mums mums mums!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sephira – og smagte endnu bedre ;O)Maria – det lyder som noget der er værd at prøve.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mmm – er du så lige vims, jeg blev lækker sulten!! Det skal vist prøves en søndag, hvis juni fortsætter så regnfuld som nu 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cæsarsalat med spicy kylling