Bananasplit til morgenmad

Danske blogs om sundhed, vægt og træning

Så slår jeg lige et slag for de mange danske blogs, der efterhånden findes med inspiration til at leve lettere og sundere. Her er den liste jeg har fået samlet sammen – læg endelig en kommentar, hvis du synes jeg har glemt nogen – Vift gerne med din egen blog, hvis den primært handler om sund lækker mad, som man får mere energi af.

21 kommentarer

 • http://vaegttabsbloggen.dk kan jeg rigtig godt lide 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lise,Hvor er jeg bare SUPERglad for, at du linker til min side på din liste :-)Tak for masser af god inspiration – jeg skal have luret på de links, jeg ikke kendte.- frk. sveske

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trisse – den tilføjer jeg fluks – den kender jeg jo godtSveske – Så lidt da!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeps, takker for opmærksomheden, Lise. Dejligt, at vi kan hjælpe hinanden.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg blogger indimellem med gode og sunde opskrifter og snacks :)missfirelake.blogpost.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michael – Helt i orden – jeg synes mange af disse blogs supplerer hinanden godt. De fleste læser jo alligevel ikke kun een – så jo mere inspiration jo bedre for alle parter.Tak for linket Missfirelake – det kigger jeg lige på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Lise, Tusind tak for link! Kærligst Nanna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søster har en fin blog om sundhed og vægttab. :)www.fedtforfight.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er bare i orden Nanna! ;O)Isabella – den tilføjer jeg med det samme

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tusind tak for linket Lise 🙂 og listen over de andre blogs! Mange hilsner, Nathalie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Her var det mange gode linker! Fantastisk med ny og mer inspirasjon! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mange tak for både link og inspiration.Hej fra Jane

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lise.Nu smider jeg lige en kommentar, for at vise jeg er her endnu;O)Hvad betegner du som sundt? fordi der er jo forskellige livsstile. Pt lever vi efter Stenalderkost, der er desværre ikke vild mange hjemmesider om det endnu, men alt står i bogen af samme navn (super fedt, vi tabte os sammenlagt 6,5 kg på en uge!) Og de kan læse lidt mere om det på min blog: http://piasabine.com/Men der er også den der hedder LCHF, som jeg også er en stor fan af, så hvis vi nogensinde går død i stenalderkost-livsstilen, vil vi prøve den anden, som har nogle super lækre og velsmagende retter pga man må bruge mælkeprodukter og sødemiddel. Det må man ikke spise i stenalderkost, men til gengæld må vi have 3 "fri-måltider om ugen", hvor man kan spise lidt ost, en kage eller hvad der lige bliver serveret ude, hvor man ikke selv er helt herre over maden. LCHF har en blog: http://lchf-bloggen.blogspot.com/, hvor der er opskrifter på norsk. Ellers er det let af finde mere om den livsstil på google.Dejligste dag<3Pia Sabine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ps. sorry så først bagefter, at du allerede havde skrevet madbanditten på (LCHF). Men ellers har hende her også en udførlig forklaring på LCHF, men kun få opskrifter: http://fotballfrue.no/?p=5141

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det dejligt med så meget inspiration til sund, lækkert og nemt mad!Jeg synes, at I skal tage og besøge hjemmesiden: http://www.kosttilskud.dk/motion, som vejleder folk i motion, kost og kosttilskud. Den er også god at have ved hånden. KH Christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sabine – Jeg ved godt, hvad der er optimalt for mig selv – men vi er alle forskellige og har brug for at finde ud af hvad der virker for os. Personligt er jeg ret sikker på, at jeg ville være blevet udstødt hvis jeg havde været hulemenneske, som den sureste og mindst produktive ;O) Jeg skal altså have nogle kulhydrater ellers går det galt. NB Jeg håber du er klar over, at det ikke er fysisk muligt at tabe sig 6,5kg fedt om ugen – ej heller sammen med partneren. Det er primært glykogendepoter/vædske/muskler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du kan også tage et kig på min blog, hvis du lyster. Jeg blogger primært om sund mad, der kan indgå i en (forholdsvist) kaloriefattig kost. hjemmehosxenia.blogspot.comXenia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Like big time – tak for link 🙂 er enig i at vi madbloggere må hjælpe hinanden lidt. Og herligt med mere inspiration ja.
  Ha’ en god uge!
  //Bianca

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Tak Bianca – jeg synes bestemt, det er i alles interesse at udveklse og få inspiration fra hinanden

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • 🙂 http://www.ensunderehverdag.blogspot.dk
  Tilføj gerne mig til listen.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bananasplit til morgenmad