Den bedste efterårsspise

Her kan der rigtigt spises i gennem – Græskarsuppe er nemt at lave, fylder godt i maven og indeholder et minimum af kalorier. Jeg stegte et stort løg i en gryde, smed ca 500 g græskar skåret i stykker og et par kartofler i (ellers brug hvad du ellers har af årstidens grønt) Hæld vand over så det dækker og en god bouillonterning eller to. Lad det koge ca 20-30 min og blend med stavblenderen – Smages til med salt, peber, spidskommen, ingefær, koriander, chili eller karry. Jeg putter lidt hakkede ristede mandler/græskarkerner ovenpå for at give knas og det gode fedt plus græsk yoghurt med lavt fedtindhold for at få rigeligt protein – Spis gerne groft brød til – Velbekomme!
Og så vil jeg lige tilføje, at I er meget velkomne til at linke til jeres blogs i kommentarfeltet eller til blogs I synes, jeg skal tage et kig på – Jeg elsker at surfe rundt og få ny inspiration!
Troede ik det var så simpelt at kunne lave en græskar suppe!
Plus, den ser virkelig lækker ud 😉