Man kan også bare...

Det er en ommer

Photobucket

For to måneder siden købte jeg denne mixer – Den var super flot, knuste is og frossen frugt på nul tid – ja selv hørfrøkerner kunne den ondulere. Ingen klager skal lyde for dens effektivitet, men efter ganke kort tid begyndte der at samle sig rester, af mine smoothies, steder som ikke kunne rengøres. Jeg overvejede en periode, om jeg kunne leve med at den var lettere nusset.  Men så fik den det endelige dødsstød i dag, da hele bunden faldt ud med iceblend over alt til følge. Så nu er den afleveret pænt tilbage og sendt til producenten – jeg er spændt på at høre, hvad de har at sige og tænker at jeg må i gang med at lede efter en ny.

Er derfor meget modtagelig for gode forslag – den skal have en god motor og skarpt blad, være nem at gøre ren, ikke vanvittig dyr og eller alt for grim – faktisk helst pæn. Sig endelig til, hvis du er stødt på een mixer, som opfylder mine ganske rimelige krav 🙂

13 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man kan også bare...