Man kan også bare...

Det er en ommer

Photobucket

For to måneder siden købte jeg denne mixer – Den var super flot, knuste is og frossen frugt på nul tid – ja selv hørfrøkerner kunne den ondulere. Ingen klager skal lyde for dens effektivitet, men efter ganke kort tid begyndte der at samle sig rester, af mine smoothies, steder som ikke kunne rengøres. Jeg overvejede en periode, om jeg kunne leve med at den var lettere nusset.  Men så fik den det endelige dødsstød i dag, da hele bunden faldt ud med iceblend over alt til følge. Så nu er den afleveret pænt tilbage og sendt til producenten – jeg er spændt på at høre, hvad de har at sige og tænker at jeg må i gang med at lede efter en ny.

Er derfor meget modtagelig for gode forslag – den skal have en god motor og skarpt blad, være nem at gøre ren, ikke vanvittig dyr og eller alt for grim – faktisk helst pæn. Sig endelig til, hvis du er stødt på een mixer, som opfylder mine ganske rimelige krav 🙂

13 kommentarer

 • Anne

  Jeg er ganske stor fan af min Kitchen Aid – meeeeen den er selvfølgelig ikke den billigste på markedet.

  Jeg har haft en anden een som kostede ca. det halve og også var fin, jeg mener der var en british chef inde over med noget endorsement – men jeg kan simpelthen ikke komme på HVEM eller HVILKET mærke.

  Jeg håber at producenten kan fixe hvad fixes skal!! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anne

   Russell Hobbs var mærket – Marco Pierre White var kokken… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   TARK for svar i flere ombæringer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Jeg har pt en Kitchen Aid som jeg fik af mine forældre mod at jeg gav dem min gamle Phillips som kunne stå i sommerhuset. Må indrømme at jeg blev MEGET skuffet, min Phillips var lige så god som Kitchen Aid! Vil helt klart anbefale den 🙂
  http://www.elgiganten.dk/product/hjem-pleje/kokkenmaskiner/kokkenmixere-blendere/HR2094/philips-aluminium-collection-blender-hr2094-00
  Den er dog ikke så pæn, men minder på nogle punkter om din gamle… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Øv at Kitchen Aid ikke levede op til forventningerne. Jeg spekulerer ofte på hvor meget er design og navn i forhold til pris?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hej Lise,

  Jeg har Philips HR2094 blender, som jeg er helt vildt glad for. Den har de samme tre funktioner som den på dit billede. Du kan læse mere om den her: http://www.wupti.com/Produkter/Husholdning/Koekkenudstyr/161875/Philips-HR2094-Blender.html

  Måske den kunne være noget for dig?

  – frk. sveske

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Hej Sveske – der må være noget om snakken, for det er da den samme som Tine anbefaler?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Har en kenwood med tilhørende blender og den er jeg såååå glad for, men det er stort, dyrt. Jeg syndes dog at det fungere så godt og er alle pengene værd 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Hmmm måske kunne være smart at købe en større køkkenmaskine med blender

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • For et par år siden fik jeg en obh nordica blender. Den holdt cirka et halvt år, hvorefter den lugtede meget brændt ved brug (havde hovedsagelig brugt den til smoothies, som altså ikke blev lavet dagligt.

  Herefter fik jeg en Kitchen Aid blender, som nu har holdt i knap halvandet år. Noget dyrere, men til gengæld så meget bedre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Ok der er da lidt blandede erfaringer med Kitchen Aid i kommentarfeltet 🙂 men OBH skal jeg da i hvertfald holde mig fra

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kan klart anbefale den jeg har fra Electrolux – har tidligere haft den fra Philips, som gik i stykker i bunden. Plastik grebet kørte skævt. Men den her fra Electrolux er super, og så er det et plus, at den er lydsvag!
  http://newsroom.electrolux.com/dk/2010/07/27/blenderen-der-tillader-snak-i-samtalek%C3%B8kkenet/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Det er da ellers smart, at den ikke larmer så meget

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Man kan også bare...