Hjemme hos mig

Lækkersulten?

Photobucket

Er du lækkersulten, så kunne dette være en en god løsning – Jeg brugte 50 g banan skåret i skiver, 50 g mager græsk yoghurt, 1 tsk ahornsirup blandet med 1 tsk kakao og (lidt varmt vand for at opløse kakaoen) og 5 hakkede hasselnødder. Samlet 144 kalorier og en næsten optimal fordeling på 25% fedt, 21% protein og 55% kulhydrat.

Vi får håndværkere i huset i denne uge, som skal dele vores stue med en skillevæg – De laver bogreoler, garderobeskabe og en masse andet nu de er i gang. Det bliver helt sikkert godt, når de er færdige. Men indtil da bliver der nok lidt stille fra min side, bare så I er advarede 🙂

4 kommentarer

 • Helle

  lavede denne igår, men havde ikke noget sirup hjemme så jeg brugte honning. Det Sagte rigtig rigtig godt, lidt alla en sund banana split 🙂
  Jeg tror dog at sirup er bedre end honning, da jeg har en fornemmelse af at sirup er mere sødt og jeg kunne måske godt have haft at min kakaoblanding var mere sød i det 🙂
  Men ellers super nemt og lækkert(også til ungerne:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  så sandt! Det lyder som en meget “stærk” kop kakao..

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemme hos mig