Status på blog, kost og vægt

Man kan også bare…

Photobucket

Man kan også bare springe det sidste led over til pæretærten og man får en fin let frugtdessert med smag af vin og krydderier. Jeg vil ikke anbefale at bruge den bedste rødvin til projektet, da smagen alligevel bliver overdøvet af kanel, stjerneanis og vanille – bare brug en billig sag eller en reste-sjat. Du kan også krydre med nelliker, citronskal og allehånde. Kog pærerne i vinen med mørk farin og krydderier i 10-12 minutter, vendes og koger yderligere 10-12 minutter (afhængig af størrelsen). Køles lidt af inden de spises.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status på blog, kost og vægt