Vegetarsteg nu som smørepålæg

Sundere gæstemad

Fordi man får gæster, behøver det ikke at betyde, at alle de kalorietætte sager behøver at stå i kø – Man kan godt lave mad som både smager godt, ser appetitlig ud og som egner sig til gæstebud. Her har vi fået kalkunbryst stegt på panden med rodfrugter i ovnen (butternutgræskar, selleri og kartofler med timian og oregano), linser kogt med snittet savoykål og gulerødder i små stykker og en enkelt soltørret tomat.

Kig også ind her hos Nadia på Foodfanatic – hvor hun viser et rigtigt godt bud på sundere gæstemad www.foodfanatic.dk/andebryst-med-graeskar

Photobucket

Photobucket

1 kommentar

  • Kære Lise
    Mange tak for linket. Det er virkeligt dejligt, når man kan lave mad, som smager så godt, at man kan servere det, når venner skal forkæles, men hvor det samtidig er super sundt. Det er i øvrigt fedt og inspirerende at se, at du er så dedikeret med den sunde, kaloriefattige mad. Jeg går selv meget op i den slags, men det er nu mest i perioder – du ved, når jeans’ene strammer 🙂
    Varme hilsner Nadia/foodfanatic

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetarsteg nu som smørepålæg