Muffins for sjov

Tak til Adele, Maroon 5 og de italienske flødeboller

Var det ikke for god letfordøjelig musik i ørerne, så kom jeg aldrig afsted til fitness. Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg ikke er den store sportsfreak. Men med musikken er det, som fødderne bevæger sig af sig selv og finder rytmen. Jeg er også ret vild med de positive ændringer jeg ser – min krop bliver stærkere og jeg kan se musklerne er blevet mere definerede. Der er stadig ¨problem-områder¨ der arbejdes på 😉 men det kommer jo nok. Nå ja…. det hjælper også, at kunne gå derhen på under 5 minutter, og at udsigten er som på billederne ovenfor – det sætter jeg også gevaldigt pris på (og ser ikke altid så forpustet ud som på billedet! 🙂 )

Har du fundet en sport eller måde at få rørt dig på, som du holder ved og kan du se/mærke en forskel?

11 kommentarer

 • Kirsten

  Jeg synes det hjælper at tage mit træningstøj på. For når jeg først har klædt om, så ville det være fjollet ikke at tage afsted. Og så hjælper det også at overveje hvad jeg ville bruge tiden på, hvis jeg ikke tog til træning, for alternativet kan næsten aldrig forsvares.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Det er da et ret smart trick – og nej hvis alternativet er at dase på sofaen eller overspringshandle, så er det vist ikke et reelt alternativ til den feel-good-effekt man har efter at have været afsted.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Puha, ja hvis der ser sådan ud på vej til fitness centret, så er der vidst ikke nogen undskyldning for ikke at komme afsted :b

  Jeg cykler selv rundt overalt. Gider ikke tage busser, så så må man jo igang med cyklen! 😀 Det giver også virkelig noget ekstra energi. Og så går jeg i fitness 2-4 gange om ugen, afhængig af, hvor travlt jeg lige har. 🙂 Synes det er rart at holde sig i form 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Ja omgivelserne her tager vejret fra mig ind i mellem – men man skal også abstrahere fra lidt traffik. De er nemlig glade for deres biler og her er lidt for mange bakker til at man kan tage sin cykel som du gør.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det har jeg…Powerplate…og har det som dig at jeg virkelig kan se at det sker noget. Sknønt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Det kender jeg slet ikke – det må undersøges! Vi er lidt bagud med det meste hernede 😉 Dejligt at du kan se en forskel – det giver nemlig også motivation.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yes. Jeg er stortilhænger af både løb, pilates, flow yoga, spinning og boksning. Kodeordene for mig er variation og at tasken er pakket aftenen inden, hvis jeg skal tidligt op. For er tasken pakket, er det da for dumt ikke at svinge forbi fitnesscentret som planlagt 🙂 I øvrigt, tak for en god og inspirerende blog!
  Mvh Maiken

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Tak Maiken 🙂 Hvis tasken er pakket, så har man nok også indstillet hjernen og fødderne. Variation er en god ting!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg var engang heeelt bidt af power yoga, men træneren flyttede og efter det var det bare ikke helt det samme og følte ikke jeg fik nok ud af det ift. den tid jeg brugte på det..
  Men nu har jeg virkelig forelsket mig i thai-bo (en blanding af karate og boksning) hvor man kort fortalt laver fire slå/spark-serier hver gang og råber og skriger…dét er der virkelig noget power i!!
  Og så hjælper det måske også at jeg har en aftale med en veninde om at træne hver anden dag – ellers ville jeg aldrig komme afsted…
  Hilsen Charlotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • detskalsmageafnoget

  Hej Charlotte – Jeg har hørt om andre som også er bidt af thai-bo – måske fordi man også får afreageret lidt med spark og råb 🙂 Dejligt hvis det kan kombineres med venindehygge

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg ligger med lid til Body combat efter less miles program de kører i fitness dk.
  Jeg for pulsen helt op i skyerne og jeg for brugt mine muskler. Det er en kanon fed følelse og det kan altid rede min dag hvis jeg går med nogle små ting der går mig på. & så forbrænder man ca. 500kacl på sådan en time. Det betyder jo at der kan blive plads til lidt hygge i weekenderne. med hensyn til at ku se forskel kan jeg kun tilføje at efter jeg er begyndt til body combat har jeg tabt 9,6 kg … ikke værst taget i betragtning jeg formeneligt også har fået en del muskler.
  Så jeg kan stærkt anbefale det til jer friske piger der godt kan lige noget med noget gang i. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Muffins for sjov