En blid start efter julesul

Skulle I komme forbi Colmar i Alsace….

Men kan jo aldrig vide, om jeres veje skulle krydse Alsace – i sidste rejseindlæg var der sågar en læser, der boede lige ved siden af destinationen. På vores tur til julemarkederne i Alsace hørte jeg dansk talt flere steder, så der må jo komme nogle 😉

Skulle I komme på de kanter, kan jeg i hvertfald varmt anbefale Brasserie Le Théâtre, hvor vi spiste frokost – Stedet ligger centralt og er gennemført indrettet. Maden er tradionelt alsasisk med franske klassikere. Jeg fik deres frokostmenu til 13,90 EUR  – et helt utroligt godt tilbud!  (gælder dog kun fra mandag-fredag). To små valgfrie forretter, en hovedret og kaffe – Jeg valgte porrer i vinaigrette, en portion revet selleri med cremet dressing – efterfulgt af brandade (fiske/kartoffelmos) med laks, tomater og squash dertil en karrykrydret sauce.

Vi fandt restauranten på madanmelder og guidebogsforfatter Pudlowskis blog www.gillespudlowski.com Pladsbetilling kan i øvrigt anbefales – eller kom tidligt.

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En blid start efter julesul