Skulle I komme forbi Colmar i Alsace....

Nytårshilsen til jer

Rigtigt godt nytår til jer alle – Håber I er kommet godt ind i det nye år. Stilheden på bloggen skyldes ferie, sne og ski. Hjemme igen med masser af vasketøj mens tankerne går mod Les Diablerets og særligt den 7 km lange kælkebakke – fart på, røde kinder og ditto næser.

I øvrigt var det også en lidt sjov oplevelse at få skibukserne på igen. Vægten er den samme, måske endda en anelse mere end sidste år ved samme tid. Tilgengæld sidder bukserne løsere. Et rigtigt godt eksempel på, at man ikke skal stirre sig blind på badevægten. I takt med at muskler erstatter fedt gennem træning, vil det ikke nødvendigvis kunne ses på vægten. Men det vil kunne mærkes på tøjet, da muskler vejer mere end fedt men fylder mindre.

Nederst i billederækken et eksempel på en let frokost på ferien med salat og suppe med linser, champignoner og blomkål (spist med brød til ) – så var der plads til lidt mere til morgen og aften – Man får jo også rørt sig på ski og ondt i muskler, man ikke vidste var der 😉

Follow

6 kommentarer

 • Anne

  Aaaah, knirkende sne, røde kinder og noget varmt i koppen. Skønne skønne billeder – jeg håber at I har hygget igennem på den sunde måde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Det kan du tro vi fik – også på den lidt usunde måde 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tænkte på om du har tid og lyst til at kigge forbi min nye blog?
  Har knoklet hele dagen, for at få bikset 5 indlæg sammen, og det ville virkelig betyde en hel del!
  http://shutupandenjoylife-katja.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Hej Katja – Jeg har kigget forbi din blog og blev meget berørt af din historie. Det er fantastisk flot, at du tiltrods for alt det svære du har været i gennem alligevel kan fokusere på det positive. Jeg ønsker dig det bedste fremover og rigtig god vind med bloggen.

   Mange hilsner fra Lise

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • conny

  Der er da fantastisk flot dernede i din egn!
  Der ville jeg gerne gå tur. Når det gælder ski, foretrækker jeg nu lidt mere ligeud. Jeg er en stor kylling.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • detskalsmageafnoget

  Hej Conny – Jeg er vist også dybest set en kylling, men gør mit bedste for at skjule det 😉 jeg synes f.eks der er meget langt ned fra skiliften og kører heller ikke ret hurtigt på ski, med den fordel at jeg så ikke falder.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skulle I komme forbi Colmar i Alsace....