Pizza med blomkålsbund

Let påskefrokost

Så har jeg været på et lille besøg i bloggens arkiv og fundet denne frokost, som jeg fik sidste påske. Jeg har jo blogget over et år, så du kan fint tjekke sidste års indlæg og finde ideer til sæsonen. Man skal bare lige abstrahere fra, at jeg ikke havde dansk tastaur dengang 😉

Det her er nu et ret godt bevis på, at man sagtens kan spise lækkert og let også ved højtider -og jeg synes det fortjener at blive gentaget. Et stk påskefrokost som lander nærmest præcis på 400 kalorier – jeg fik 65g røget vild laks (den vilde er klart mindre fed end den opdrættede), et æg, to store asparges, cherrytomater, salat, 60g brød, dressing lavet af 1 tsk olivenolie med lidt hakket skalotteløg, grov sennep, citron og kapers. En energifordeling på 29% fedt, 31% protein og 40% kulhydrat

Follow Me on Pinterest

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Pizza med blomkålsbund