Omelet med hytteost og masser af grønt

Hjemme hos mig – nu med sol og LCHF

Det har været et elendigt forår hernede og det bliver endnu værre, når jeg ser hvor flot et vejr i har haft i det danske. Heldigvis kiggede solen frem i går og i dag – alt tilgivet igen og jeg kan smide en masse billeder efter jer snuppet med telefonen på vandring og marked i Lugano.

Check lige størrelsen på spaghettien i kurven – hvordan mon den skal koges? Det bliver i hvertfald ikke til mig i den næste uges tid, for jeg flirter lidt med LCHF (Low Carb High Fat). Den seneste tid har jeg haft en vild og glubsk appetit, som muligvis skyldes at jeg har sat motionen op. Men det kan det ikke helt retfærdiggøres, så jeg vil prøve om færre kylhydrater og mere fedt vil kunne regulere sulten lidt bedre. Jeg forestiller mig, at det bliver en ny kategori af typen ¨Jeg tester…¨ hvor jeg giver mine erfaringer videre, når ugen er slut – altså, hvis der er stemning for det?

 

Follow

15 kommentarer

 • Pernille

  Er i den grad stemning for at du fortæller hvordan det kommer til at gå, oplever det sammen når jeg træner meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Håber jeg kan finde de ¨vise sten¨ for den problematik 😉 Man kan jo nemt føle at man træner for ingenting når appetitten bliver flerdoblet

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ina

  WOW nogle skønne billeder!!

  Enig. Fortæl :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder rigtig spændende Lise, især fordi jeg selv spiser med inspiration fra LCHF. For mig virker det rigtig godt at spise en stor,
  Mættende morgenmad med olieshots til, så falder jeg heller ikke i småspisefælden om eftermiddagen.
  Det allersværeste til at starte med synes jeg var at skrue nok op for fedtet til, at man ikke var sulten, fordi man har været vant til altid at kunne spare på fedtet…
  Glæder mig til at høre om dine erfaringer:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Hej Trine – Ja der er nogle vaner og indgroede mønstre der skal rodes lidt med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken G

  Jeg vil RÆDDI gerne læse mere om dine erfaringer med LCHF! Lyder rigtig spændende.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Jamen jeg vil ræddi gerne fortælle hvis I gider høre 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  You go girl! Jeg tror, du bliver så glad for det, at du aldrig vil spise anderledes! 😉 Jeg kan dog kun understrege vigtigheden af at tage HF- delen alvorligt. Det kræver energi at skære i kulhydraterne og fedtet bliver din nye ven. Både for mæthed, tilfredsstillelse og energi. Jeg følger spændt med!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Tak Jane 😉 Jeg har skam været inde og lure og få inspiration hos dig. Jeg sørger bestemt for det med fedtet – det nytter ikke at gøre det halvt. Du må meget gerne komme med input og ¨rette mig¨ hvis du synes noget er helt ved siden af.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg er også MEGET interesseret i at høre om hvordan det er gået, da jeg selv “lider” af samme store appetit når jeg træner meget.
  God fornøjelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Det lyder som det er et generelt ¨problem¨ – gad vide hvad der faktisk sker i kroppen – tror den der skal løbes marathon?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sara

   Gætter på at den energi kroppen forbrænder under og efter træning vil den have igen og det er nok her den øgede appetit spiller ind. Glæder mig til at høre om din LCHF-uge og om den nedsatte mængde af kulhydrater havde nogen effekt på energi under og efter træning.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oly

  Skønne billeder fra Lugano 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Tak Oly – her er jo rigtigt pænt, især når solen skinner

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Omelet med hytteost og masser af grønt