Fantastiske ærteblinis

Roskilde Festival – Maden har fået et løft

Festivaler har vist aldrig rigtigt været mig, selv om jeg gjorde et par ihærdige forsøg i de yngre dage. Jeg holder nok lidt for meget af min seng, at kunne komme på et rent toilet og synes, at musik helst skal kunne skrues ned. Men de madoplevelser er venter på Roskilde Festival 2012, kan jeg godt være temmelig misundelig på. Jeg er endvidere ret imponeret over det øgede fokus på kvalitet, bæredygtighed og økologi der er kommet på det seneste – læs om den samlede madpolitik for festivalen her.

Der er desuden udviklet en smart applikation, så man nemmere kan finde frem til de boder og madoplevelser der passer til den enkeltes pengepung, smagsløg og i en passende afstand. Jeg ville selv gerne kigge forbi vegetarmadboden Den Gyldne Bønne, som dette år har fået særlig assistance af den suveræne kogebogsforfatter Tina Scheftelovitz  – det kan kun blive godt!

Få mad-app´en APPetizer og se en komplet oversigt over alle boder, deres sortiment, og hvor man finder dem på årets festival. Sms RF FOOD til 1204 Du kan også tage en quiz og finde frem til hvilken festival-madtype du måtte være.

Find andre spændende madarrangementer lige her på festivalens eventliste. Af særlige madrelaterede events på Roskilde vil jeg fremhæve:

GRØD workshop – drengene fra GRØD på Jægersborggade inviterer til grød-workshop lørdag formiddag. Her får du som festivaldeltager selv muligheden for at lave din egen grød fra bunden af. Kom forbi og bliv en del af samlebåndet – vals kornet, kog grøden og tilsæt selv den ønskede topping! Lørdag kl. 11-14.00 ved Dommertårnet, Gloria. Pris 20 kr. GRØD på Facebook

 Skal du på Roskilde Festivalen i år? Læg gerne en kommentar og skriv hvad du har tænkt at prøve af på madfronten.

Fotomateriale venligst udlånt af Roskilde Festival – Billede 1 Fotograf Jens Dige Rockphoto, Billede 2 Uffe Frandsen, Billede 3 Marie Joensen.

Follow

5 kommentarer

 • Mette

  Åh, endelig en der heller ikke er fan af festival 😉
  Jeg er dog kun 19 men er også bedst til at sove i min egen seng og gå i bad hver dag og jeg får ondt i ørene af den høje musik…
  Så det bliver heller aldrig mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv hvor nederen! Jeg skal nemlig heller ikke på roskilde, men det her mad ville jeg da super gerne teste!

  http://agoodiebag.blogspot.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeps, jeg tager afsted i morgen og jeg er vegetar, så jeg skal helt sikkert støve Den Gyldne Bønne op! (og se hvad der ellers er af spændende retter) 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Angela Donava

  J’aime ce post appetissant! Super!

  Angela Donava
  http://www.lookbooks.fr

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg ville SÅ gerne til Roskilde, men pengepungen er ikke til det. Har hørt fra en ven der var på Roskilde sidste år, at han var super overrasket over maden. Fedt med en festival der ikke bare sælger burger, kebab og fritter!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fantastiske ærteblinis