I ugens løb har jeg spist...

Alternativ slankekur

Den knivskarpe læser vil straks spotte det, og dem af jer, der følger med på instagram ved allerede, at der er noget nyt der fylder rigtigt meget i hverdagen herhjemme. Jeg er så træt-så træt men også fjolle-glad, som man kun kan være, når man får en lille ny hundehvalp i huset. Er du vimmer det er hårdt arbejde og en ret effektiv slankekur. Det som måtte have sneget sig på i ferien er i hvertfald røget af igen, jeg er ¨på gaden¨ i tide og utide – og har stort set ikke tid at at lave mad eller spise den.

Og så havde jeg i øvrigt forsvoret, at jeg aldrig nogensinde ville vise kæledyr på bloggen – jaja jeg er vist allerede solgt! 😉

Follow

11 kommentarer

 • Anna

  Nååå – hvilken race er det?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Så nuttet, altså!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh! Tillykke med den. Jeg øjner straks endnu en grund til at få anskaffet sig sådan én 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Tak skal du have – Ja den sidegevinst havde jeg ikke lige regnet med – men det er godt nok også hårdt arbejde – Ret heldigt at det stadig er skoleferie, så drengene kan hjælpe lidt til her i starten. Det havde været lidt af en opgave at stå helt alene med. Men det er mig der står op kl.6 og tager han hvis han vågner om natten.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Man skal aldrig sige aldrig – for jeg ville altså nødig gå glip af at se på den lækre lille vaps I har fået jer der!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Han kommer nok ikke lige frem til at have en fremtrædende rolle – mad og hunde spiller ikke helt sådan godt sammen. Meeeen han kan muligvis snige sig ind ved lejlighed, bare fordi han jo fylder godt herhjemme 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ejj hvor er den kær!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er han kær! Kiggede efter jule-opskrifter på din blog og fik på en eller anden måde klikket mig frem til dette indlæg. Det var dagens feel-good oplevelse.

  Er selv den lykkelige ejer af en jack russel og hvis jeg kender din vaps skal den nok få møvet sig med på billeder til bloggen i tide og utide 😉 De har hjerte og personlighed nok til at udfylde en hel blog – og min Otto synes altså at mad og hunde spiller rigtigt godt sammen, han er gerne smagsdommer til nye opskrifter!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Åh hvor hyggelig en kommentar! Og ja jeg er også sikker på, at han selv ville synes, at han svinger ganske fint med mad – særligt har jeg mit mas med ikke at træde på ham i køkkenet 😉 Kig ind på instagram detskalsmageafnoget der vold-spammer jeg med Pepino-billeder 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Flotte billeder. Et godt bevis på at sund mad kan være lækkert!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I ugens løb har jeg spist...