Nye boller på suppen

Frittata med laks og salat med kikærter

Skriver dette indlæg siddende på gulvet med computer på sofabordet og leger med en tosset hundehvalp med den ene hånd. Bloggen har været rimeligt forsømt og det stresser mig også så jeg forsøger…..

Til frittataen på billedet øverst brugte jeg 1 hel squash skåret i skiver og stegt på panden. Jeg synes det bliver bedst, hvis man først tørsteger dem og når de har giver alt vædske fra sig tilsætter en smule olie – dernæst har jeg pisket 4 æg – puttet hele balduljen i en smurt tærteform og lagt et par skiver røget laks ovenpå. Du kan også lægge bagepapir i formen, hvis du vil slippe for opvasken. Ind i ovnen på 180 grader i ca 20 minutter. Jeg spiste en blandet salat til og fik en pære til dessert.

Til salaten nedenfor har jeg brugt kogte kikærter, masser af bredbladet persille, tomater i tern, light fetaost, Herbamare spicy urtesalt og sesamolie. Nem salat der holder sig længe og fint egner sig til madpakken gerne efterfulgt af et stykke frugt.

He he – nu sover hundebassen på mit skød….

Follow

9 kommentarer

 • Hvor ser salaten lækker ud! Den tror jeg jeg skal have i morgen aften! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Det er nemt og lækkert – Husk sesamolien eller brug masser af citron og olivenolie

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mand, det ser lækkert ud! Den frittata får jo tænderne til at løbe i vand.

  Og hvor er det kært med det lille nye familiemedlem. Det må være mærkeligt at have “baby” i huset igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Åh det er både godt og hurtigt, så passer fint til min ¨livsstil¨ i øjeblikket 😉 Så mærkeligt med en ¨baby¨ i huset, lige nu ligger sløj 9-årig med sløj hundehvalp (vaccination i går) på sofaen sammen – det er nu ret kært og det hele værd ! <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Jeg har sådan glædet mig til at få opskriften på frittataen. Den ser så lækker ud, og den er jo også nem kan jeg nu se, så den skal helt klart prøves en dag!

  Mvh Britt

  http://madenerikkedinfjende.wordpress.com blog om MAD og SPISEFORSTYRRELSE

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • detskalsmageafnoget

  Hej Britt – Ja det er næsten så nemt at det er pinligt at lægge den på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Hvor mange mennesker ville du sige frittataen er til? skal lave den i aften og er lidt i tvivl om, hvor mange æg jeg skal bruge 🙂 vi er fire.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Det kommer jo lidt an på folks appetit og hvad du ellers laver til. Jeg tror, jeg vil regne med 2 æg pr person og så servere salat og grøntsager til.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorte

   okay, tror jeg bruger 8 æg så, min squash er også ret stor 😉 men tak! laver også kikærtesalaten til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye boller på suppen