Salat der mætter

De gode links fortsætter

Efterhånden har blogs overtaget min læsning af kogebøger – der kommer hele tiden nye til listen – Så husk at kigge ind i fanebladet Gode links øverst. Senest har jeg tilføjet tre dejlige og inspirerende blogs:

Kig ind hos Maria som driver bloggen  www.vanloseblues.blogspot.dk Hun laver gode sunde madplaner og generelt lækker mad med masser af grønt. Hun slår også sine folder på Instagram, så følg hende endelig også der.

Elenore er ¨Organic gardener, Raw Food/Natural Nutrition coach and Green gourmet chef¨,  så bloggen www.earthsprout.com er fyldt med raw opskrifter og inspiration til at bruge lokale friske grøntsager (gerne af egen avl 😉 )

Josephine blogger på engelsk, men hun er dansk og studerer ernæring & sundhed. Hun har en stor interesse i mad, sundhed, livsnyderi og den store kunst at få det hele til at gå op, hvilket tydeligt ses i de flotte billeder og lækre opskrifter på bloggen  www.atastylovestory.com

 

Har I mon andre jeg bare skal kigge forbi og tilføje til listen?

Follow

4 kommentarer

 • AJ

  Uhh de ser spændende ud! Altid dejligt med god inspiration! 🙂
  Bare lidt ærgerligt at opskrifterne er på engelsk:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   SÅ længe måleenheder ikke er amerikanske så kan jeg være med 😉 – fatter ikke hvordan man måler alt i ¨cups¨

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frøken Jensen

  Klikkede ind på A Tasty Lovestory – kærlighed ved første øjekast, I must say!
  Det første mine øjne får øje på er en gulerodskage der efter sigende skulle være sund! Så har man hørt (læst) det med. Jeg elsker gulerodskage. Simpelthen elsker, men sund, det har den aldrig været. Heller ikke selvom der er gulerødder i, som hun også skriver.
  Den må prøves. Intet mindre. Jeg skal bage i weekenden. Det er helt sikkert 🙂
  Tak for anbefalingerne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Jamen det handler jo om at finde en balance 😉 Og hvis det skal være, er en gulerodskage trods alt bedre end en bagerkage eller en pose slik – og smager fantastisk!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Salat der mætter