Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

18 kommentarer

 1. Ej hvor gør du bare en studine glad! skal netop ud og handle ind imorgen og de her opskrifter skal da helt klart prøvet af!!! tak for en inspirerende blog og instagram :)

  • detskalsmageafnoget

   Hej Lena – det er godt at høre ;-)

 2. Sofie

  TAK :-D

 3. kirstine p.

  Fantastisk idé med S.U.-venlig madplan! Det varmer mit studine-hjerte :-)

 4. rikke

  wow, det ser åh ufatteligt lækkert ud. Ville et kort øjeblik ønske at jeg boede for mig selv!:D

  • detskalsmageafnoget

   Nu ikke noget med at give mig skylden for forliste forhold eller flytten hjemmefra før tid vel?

 5. Tak for god inspiration! Jeg er selv fan af at lave større mængder varm mad, som jeg kan tage med i skole og varme op. Eksempelvis supper, chili con carne og fritatta af æg, hytteost og diverse rester (kold kylling, pålæg der er ved at gå på datoen + grønt) m. råkost , er rigtig godt dagen efter – og kan snildt klare en tur i fryseren.
  I vintermånederne er supper min redning – købte for 12 kr. græskar her den anden dag, og med løg, krydderi, fond og en gulerod fra basislageret havde jeg 4x aftensmad for meget få penge (:
  Derudover fejler hverken havregrød eller rugbrød m. makrel noget, hvis man spørger mig (; Dog er mit bedste råd til at leve billigt (og sundt, og miljøvenligt), aldrig at smide mad ud – jeg gemmer simpelthen alt der gemmes kan, og spiser op hvad jeg har lavet/handlet ind, selvom jeg så må spise det samme 3 dage i træk – det er helt sikkert en måde at spare penge på (;

  – Anne

  • detskalsmageafnoget

   Super gode tips Tak Anne!

 6. mmmmh, tusind tak for din lækre madplan! (:
  jeg glæder mig til at komme igang med min SU venlige mad (:

  //Maria Silje
  http://www.hairbymariasilje.dk

  • detskalsmageafnoget

   Godt det kunne bruges :-)

 7. Jeg havde lige tænkt mig at lave pasta bolognese i aften – nu skal jeg da helt sikkert have linser i. Dejligt med inspiration!

  • detskalsmageafnoget

   Det er også et hit – selv drengene her spiser det gladeligt. Man kan evt bruge lidt kød hvis man vil give mere smag og strække det lidt samtidig.

 8. Yeeey, SU opskrifter!
  Lige præcis sådan nogle jeg selv står for lige her: http://lisepaasu.blogspot.com

  Lise

  • detskalsmageafnoget

   Perfekt så kan folk lige suse ind forbi dig nu ;-)

 9. Sofie

  Mit bedste bud er faktisk at lave et decideret madbudget, hæve pengene til hver uge, og så har man bare kun de penge. Så må der, som en anden nævner, være et par dage med rugbrød med makrel, hjemmelavet humus eller en gang havregrød eller to. Derudover så, som du også er inde på, strækker bønner og linser altså noget længere end kød for pengene, og så skal man huske at SU kun er en periode i ens liv.

  • detskalsmageafnoget

   God pointe – men det kan være surt, når man står i det og ikke helt har forstået hvordan man spiser godt med små ressourcer. Jeg spiste karry-madder kan jeg huske hmmmm…..

 10. Anne-Sofie

  Jeg er selv studerende og går meget op i kost og økonomi! Jeg går tit efter konceptet ‘tøm køleskabet’, men det kræver også en del eksperimentering og fantasi :-)
  Jeg plejer at sige, at jeg kan lave alt ud af intet ;)