Sommersalat med røget ørred

Forårstegn og snarlig flytning

Jeg flyver og farer – eller sådan føles det. Flytningen tilbage til Danmark er om kun lidt over en måned, så der er rimeligt meget at få styr på. Det har været en en underlig limbo-agtig periode de sidste par måneder, og bloggen har desværre stået lavt på prioriteringslisten. Jeg spiser stadig sundt, men det er lidt de samme retter der er i rotation, og ikke så meget nyt der bliver afprøvet. I det mindste er jeg ikke endt med at kaste mig over søde sager og store portioner, som jeg i stressede perioder, tidligere ville have gjort. Lange gåture med hunden hjælper en del på at få gearet ned og væbnet med iPhonen er det hyggeligt at indfange øjeblikkene, men samtidig også  trist at skulle sige farvel efter 9 år i Ticino.

Follow

5 kommentarer

 • Sikke nogle flotte billeder! Man bliver helt i godt humør <3

  Forresten har jeg en giveaway kørende, hvor du kan vinde et gavekort på 500 kr. til wagner.dk. Så deltag, hvis du vil forkæle dig selv, din kæreste, mand, bror, ven eller en anden sød fyr 🙂
  http://imeldascloset.bloggersdelight.dk/2013/05/vind-500-kr-til-wagner-dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cassandra

  Hvor er du sej 🙂 Smukke billeder. Glæder mig til at læse med igen når flytning er overstået. Held og lykke! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Tusinde tak Cassandra 🙂 – det er sådan en lettelse ikke at falde i de gamle mønstre. Jeg pipper lidt ind i mellem flyttestress, det bliver nok mere stille efter flytningen frygter jeg – altså inden vi kommer helt på plads.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cassandra

   Ingen kan jo være flere steder på én gang 🙂 Det er også noget af en flytning I skal i gang med – det er lidt noget andet end bare at pakke en lejlighed ned for at flytte til en ny lejlighed ti min. derfra i forhold til at skulle flytte “fra” 9 år af sit liv og forsøge at tage det med sig til et andet land – forestiller jeg mig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Ja det er faktisk lidt af en ¨omgang¨, 🙂 men omvendt glæder jeg mig afsindigt til at komme tilbage til Danmark. Det bliver ret underligt, at skulle flytte ¨hjem¨, når det ikke har været det i 15 år.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommersalat med røget ørred