Gode sager på repeat

God mad i godt selskab

Der er generelt ikke så mange sponsorerede indlæg her på bloggen – Jeg siger nej tak til en del og gemmer dem til produkter, som jeg 100% kan stå inde for. Tilgengæld var jeg rigtigt glad for at takke ja til Svansø, som jeg synes har et lækkert varieret produktsortiment og en hel del fine økologiske varer. Svansø var nogle af de første, i 1970´erne, til at importere sydens gode smag til Danmark – fokus på smagsoplevelse og kvalitet har siden præget deres varesortiment.

Varer med masser af smag som disse, kombineret med årstidens frugt og grønt, er den bedste vej uden om fastfood-fælden. At nyde God mad i godt selskab giver en ekstra dimension, som man ikke skal undervurdere heller ikke, når man prøver at leve sundere og lettere.

Ind af døren har jeg fået to store kasser med skønne sager, som jeg skal kreere en opskrift ud fra – Opskriften kommer til at være en del af Svansøs Cook Off, hvor jeg sammen med de gode blogs Gane & GaffelSmagsløjerAnna Wurtz og Cute Carbs kommer til at dyste om den bedste opskrift.

Der vil være en lækker præmie til bloggen der vinder, men også præmier til jer læsere. Så det kan bestemt betale sig at holde sig informeret på Svansøs Facebook side

P.S. Har I set, at jeg har fået en assistent i køkkenet? Jeg er dog ikke helt sikker på, det i sidste ende, vil være en fordel, men han er meget ivrig for at hjælpe til! 

Sponsoreret indlæg 

Follow

2 kommentarer

 • Jeg er også rigtig glad for Svansøs produkter, så glæder mig til at se hvilke opskrifter der kommer ud af det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Jeg har i hvertfald været i gang i 3 tre dage med at afprøve 🙂 Jeg tænker, at de andre bloggere også har haft travlt!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gode sager på repeat