Toscana maj 2013

Jeg tester Appesize

Gad vide, om I har været lige så nysgerrige omkring Appesize, som jeg har været. Kampagnen kører her på bloggen med banner-annoncer og produkterne er begyndt at dukke op på forskellige blogs og i diverse fora. Jeg har fået en kasse til testning og giver her mine indtryk videre.

Konceptet går ud på at man for 299,- modtager en mealbox med måltider til 6 dage – måltiderne er baseret på nødder, bær, tørret frugt og gryn. Aftensmåltidet står man selv for baseret på de instruktioner, der følger med kassen.

Morgenmaden består af 1 portion GRöD lavet af quinoaflager, morbær, græskarkerner og æbletern.
Formiddags snack COCONUT&FRIENDS: Macademianødder og kokosnød + COCOWELL kokosvand
Frokost 100% NUTS&BERRIES: Blandet pose med morbær, gojibær, valnødder og mandler.
Eftermiddag NUT’N’ROLL lavet af figner, dadler, cashewnødder og kokos.
Aftensmad Måltid efter eget valg, tilberedt efter tallerkenmodel 50% grøntsager, 25% mager protein og 25% fuldkorns kulhydrat.

Jeg har afprøvet alle produkterne og kan sige god for kvaliteten. Det er lækre bær, nødder og tørret frugt der er brugt. Jeg har fået øjnene op for macademianødder og morbær plus opdaget at tørret kokosnød, ikke behøver at værre så tørt som savsmuld. Grøden lavede jeg både på vand og mælk, men vil helt sikkert anbefale det sidste – Uden mælk bliver konsistensen lidt for vælling-agtig til min smag, men den er sød og har en fin smag af æble og morbær. Et par af dagene havde jeg travlt og ikke tid til at lave grød, så der mixede jeg grødblandingen med en portion mager kvark – det fungerede også rigtigt godt. Eftermiddagssnacken er nok den mindst spændende i min optik – det er en rulle af tørrede figner og dadler med cashewnødder og kokos, men smager meget af figenpålæg, som jeg har et lidt anstrengt forhold til. Kokosvandet er sødt, så det skal man lige være forberedt på og smager bedst helt koldt synes jeg – gerne med lidt citron.

Konceptet synes jeg i bund og grund godt om –  det er naturlige produkter ikke pulver eller kunstige ingredienser. De er nemme at have med sig, hvis man er på farten eller rejser. Det hele er vejet og udregnet på forhånd, så man behøver ikke tænke over, hvad der skal indenbords. Sidst men bestemt ikke mindst, så er smagen god og varieret! Da man selv bestemmer aftensmåltidet, får man variation i kosten, mere fleksibilitet og vil kunne spise sammen med familie & venner.

Min eneste anke er, at man kommer i ret stort kalorieunderskud og det kan være svært at holde, hvis man har en aktiv hverdag. Jeg var dog ikke sulten, da jeg testede produkterne, men da jeg har tendens til lavt blodsukker, så var der ikke rigtig nok energi til at holde mig kørende om eftermiddagen. Hvis man træner, vil det helt sikkert være nødvendigt at tilføje flere kalorier efter endt træning eller ved frokostmåltidet. Min anbefaling (som står helt for egen regning) går på, at oplever man lav energi om eftermiddagen, så at tilføje et mindre måltid. Det er muligt, at man så ikke taber sig helt så meget og hurtigt, men så vil der være en større chance for, at man ikke overspiser ved aftensmåltidet eller falder i andre fristelser.

Læs mere på Appesize.dk  eller tjek Appesize på Facebook 

Sponsoreret indlæg – men altid 100% udtryk for min egen mening!

Follow

12 kommentarer

 • Mums, hvor heldig du er at få tilsendt en så lækker pakke – så stor og populær er min lille madblog desværre ikke – endnu! Haha 🙂
  Jeg synes det lyder som et spændende koncept med pakken, dog tror jeg personligt jeg vil komme til at savne frisk frugt som formiddags+eftermiddags snack!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Den ser da ellers lækker ud den blog – bare klø på ! Jeg puttede faktisk lidt frugt på grøden et par dage.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har det ligesom dig. Jeg kan godt lide idéen om at spise mad baseret på naturlige ingredienser, og det gør jeg også selv, når jeg vil leve sundt. Men jeg synes det er fjollet at spise så små mængder, og jeg tvivler på det er vejen til et varigt vægttab. Jeg tror, uden på nogen måde at være ekspert, at man opnår et bedre resultat ved at spise rigtige portioner, men til gengæld grøntsagsbaseret med masser af sundt fedt og grove kulhydrater.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Konceptet har sin styrke i, at det hele er vejet af på forhånd, så man ikke skal lægge så mange tanker i det og man kan have det med sig over alt. Men har man lidt mere overskud, så kommer man nemlig langt ( også på den lange bane 😉 ) med grøntsager, grove kulhydrater, magert protein og sundt fedt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Har du regnet ud hvor mange kalorier man får på en dag fra boxen? 🙂 Synes ikke jeg kan finde det på deres hjemmeside.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Ann

  Hej 🙂

  Var lige inde på Facebook, da fulgte dit link til kalorieudregner. Betyder det man indtager 742 kcal + aftensmaden?

  Hilsen Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Hej Camilla
   Ja sådan forstår jeg det – det er derfor jeg indvender, at det er lavt sat.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Camilla og Lise
   Jeg tillader mig lige at kommentere på Jeres tråd så der ikke opstår misforståelser ifht. Appesize konceptet. Håber det er ok? 🙂
   Det er helt korrekt at hvert måltid indeholder ca. 200 kcal. Aftensmåltider kan variere enormt meget i energi-indhold, men de fleste kvinder indtager 6-800 kcal i et sundt aftensmåltid.
   Hvis man tager udgangspunkt i ovenstående vil det give et samlet kalorieindtag på 14-1600 kcal om dagen, hvilket for de fleste vil betyde et fedt-tab på ½-1 kg pr uge.
   Appesize konceptet er baseret på en række nye undersøgelser, som viser at kroppen har godt af at have en periode i løbet af dagen, hvor der kun indtages små mængder let fordøjelige fødevarer. Det er bl.a. med til at balancere kroppens sult/mætheds hormoner og give et mere stabilt blodsukker. Herudover vil det træne kroppens evne til at hente energi frem fra fedtdepoterne frem for kulhydrat-depoterne, hvilket er det mange ønsker, når de vil gå ned i vægt.
   Mht aftensmåltidet, så er det meningen at man skal spise sig helt mæt og på den måde opnå fuld tilfredsstillelse hver dag. Selvom man sætter sig sulten til bordet, så bliver man relativt hurtigt mæt, grundet de ovennævnte reguleringer i kroppen, så man på den måde undgår overspisning.
   Det er forskelligt hvor længe der går inden kroppen har tilpasset sig denne måde at leve på, men langt de bedste tilbagemeldinger får vi fra personer der har fulgt konceptet i 3 uger eller mere.
   Skulle der være spørgsmål til Appesize, så er I altid mere end velkomne til at sende en mail til ask@appesize.dk.
   Rigtig god fornøjelse med Appesize.
   Vh
   Ask

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er godt nok lidt bagud, i forhold til min bloglæsning, men vil da lige give mit besyv med 🙂
  Generelt er jeg pro alt, som kan motivere folk til en sundere livsstil. Jeg har dog mine betænkeligheder når det kommer til løsninger hvor folk ikke selv skal tænke sig om, hele vejen igennem. Her tænker jeg blandt andet også på Nupo, og det der ligner.
  Jeg har selv været igennem hele vægttabs-rumlen RIGTIG mange gange, min alder taget i betragtning, og det er altså først nu, hvor jeg er begyndt at tænker ALT igennem at det er lykkedes mig at gennemføre et rimeligt vægttab, og at bibeholde min nye livsstil.
  Så AL respekt til folk, som kan holde et vægttab baseret på diæter som denne, men jeg ser mest disse som brugbare til folk, der skal tabe sig omkring 5 kilo i bikinisæsonen, end folk, som mig, der skal tabe op mod 50 kilo. Det samme gør sig gældende for Nupo o.a.
  Sheesh, det blev en lang kommentar 😉 hehe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg er blevet helt afhængig af de ruller, måååååms 🙂
  De der Nut’n’roll..!!!!
  Har ikke prøvet hele pakken.
  Jeg spiser ikke sukker mere, så det er min kage nu 😉
  Og flere om dagen, de gør en mæt og jeg får ikke den der trang!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] mere på Appesize.dk  eller tjek Appesize på […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Toscana maj 2013