Kikærter med masser af smag (knap så fotogen)

Tømmermænd på den sundere måde

Fordi man laver lidt selv-sabotage ind i mellem, behøver det jo ikke betyde, at man fortsætter flere dage i træk. Så her op til week-enden kan jeg anbefale at købe ind, så der er klar til denne morgenmad/brunch til dagen derpå. På den måde lægges der en god bund, og man er ikke fristet af diverse usunde løsninger. Tjek lige her, hvor energitæt sådan en omgang fastfood kan være.

Her har jeg i stedet holdt mig under 400 kalorier – det er lidt mere end jeg normalt bruger på morgenmaden her på bloggen, men vi antager, at du sover længe og spiser brunch i stedet. På den måde går det også lidt bedre op, hvis du har spist og drukket noget mere aftenen før.

Du skal bruge:

2 æg
200 g champignon
1 skive ristet rugbrød (50 g )
50 g mager kvark rørt med karry
50 g gulerod
50 g rød preberfrugt
50 g cherrytomater

Champignonerne har jeg skåret i skiver og stegt uden olie ved høj varme på en slip-let pande – drysset med denne spicy urtesalt. Æggene er lavet til røreæg og kvarken er brugt til en dip rørt med karry – men du kan røre den med krydderurter, hvidløg, purløg, sennep, paprika eller hvad du nu synes om. Sådan! Lav desuden en stor kande med vand, isterninger og cirtronskiver og du er så god som ny.

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

2 kommentarer

 • Her er købt ind til yoghurt med frugt og lavet nøddemysli, så jeg er klar til en “smule træthed” imorgen 🙂 Man takker altid sig selv utallige gange, når man vågner med tungt hoved og der er fyldt i køleskabet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Nemlig 😉 og det er tjent ind på alle måder, både i sundhed og kroner/ører

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kikærter med masser af smag (knap så fotogen)