God mad i godt selskab

Toscana maj 2013

Min mand arbejder rigtigt meget – som i RIGTIGT meget. Derfor er det ekstra rart, når vi har muligheden for at tage afsted sammen på en forlænget week-end hele familien. Når firmaet oven i købet betaler, som tak for arbejdsindsatsen, så gør det fraværet i hverdagen lidt nemmere at holde ud. Her er lidt stemningsbilleder fra vores tur til for et par uger siden til Borgo San Luigi. Vejret var ikke helt med os, men vikingeblod i årerne fornægter sig ikke, så begge drenge var ikke til at hive op af den iskolde pool. Vi andre var ikke fristede. Tilgengæld havde vi det sjov med bueskydning, sightseeing og god mad i Siena. Det giver mig lyst til at tage afsted igen snart!

Har I mon nogle dejlige rejser planlagt i den nærmeste fremtid?

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

God mad i godt selskab