Skal du på Roskilde i år?

Dagens frokost og om at få børn til at spise grønt

Rigtig nem frokost som smager fantastisk – Jeg ristede solsikkekerner og pinjekerner let på panden inden jeg smed to piskede æg på til en omelet. Salaten er lavet af fennikel, gul peber, skraldet/udhulet agurk og gulerod skåret fint på mandolinjernet- spist med artiskokhjerter, masser af bredbladet persille, olivenolie og citron.

Og så vil jeg lige tippe om, at jeg gæsteblogger på sitet Plusdage.dk  om ¨Hvordan man får børn til at spise mere grønt på den sjove måde¨. Kig forbi og klik gerne rundt, der er masser af inspiration at hente til aktiviteter med børn.

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skal du på Roskilde i år?