Enkel og lækker sommerfrokost

Skal du på Roskilde i år?

Foto : FoodJam – Thomas Steen Jørgensen

I min indbakke lå der en fin pressemeddelelse fra Roskilde Festival – Igen i år får jeg så meget lyst til at tage afsted. Hvis det ikke lige var fordi, vi står midt i en flytning, så ville jeg være slemt fristet. Men det er altså ikke musikken der trækker i mig – for sjov skyld tjekkede jeg navnene i år og jeg følte mig SÅ gammel, for det kan tælles på een hånd de bands jeg kender. Det der trækker, er selvfølgelig al den lækre mad og de sjove madoplevelser der er at finde på festivalpladsen igen i år.

Du kan allerede nu downloade Festivalens mad app APPetizer, læse om Food Court, Food Jam og en detaljeret beskrivelse af de 13 forskellige mad events

Programmet løber hele ugen fra søndag d. 30. juni til søndag d. 7. juli. Deltagelse kræver billet som kan købes på følgende måder:

1) Man kan købe billet på selve festivalen ved dommertårnet i Gloria området.

2) Man kan også reservere billetter i forvejen ved at sende en mail til morethaneating@roskilde-festival.dk og skrive madeventens navn i emnefeltet. Billetterne er først reserveret, når man modtager en bekræftelsesmail. Billetter skal afhentes i Gloria området ved dommertårnet torsdag kl. 17.00-21.00. Herefter vil reservationen bortfalde.

Foto : Madkulturen

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Enkel og lækker sommerfrokost