Dagens frokost og om at få børn til at spise grønt

En Svansø Goodiebag vinder

Så har jeg trukket en vinder i Svansø goodiebag konkurrencen – det var en fornøjelse at læse om alle jeres dejlige madoplevelser i godt selskab – Gør dig selv en tjeneste og sving forbi kommentarfeltet her – det er fantastisk læsning!

Vinderen er Kathe Rav – som også er blogger og har et ret utroligt vægttab bag sig – Kig ind på hendes blog ravfood.com og læs om den store forvandling.

Kathe skrev: 

¨Jeg har haft mange gode madoplevelser, så det er svært at vælge. Men en, jeg kan fremhæve, var på en lille lidt tarveligt udseende restaurant i Roms universitetskvarter. Lysstofrør i loftet og slet ikke hyggelig på nogen måde. Maden var ekstremt enkel, men smagte fantastisk. Jeg fik en panne cotta til dessert. Den lå bare på tallerknen, helt hvid med vaniliekorn og intet pynt. Men smagen var så intens, at jeg husker den endnu. Det var enkel og ærlig mad – lige som jeg godt kan lide det¨

Vinderen af Svansø Cook Off bliver offentligtgjort på onsdag på Svansøs Facebook – det er vist ikke nogen hemmelighed at dygtige Cutecarbs fører ganske overbevisende. Men jeg synes det har været sjovt at være med, uanset resultatet, og få lov at lege med en masse lækre ingredienser.

Sponsoreret indlæg

Follow

3 kommentarer

 • 1000 tak for præmien. Jeg vinder sjældent noget, så jeg kan næsten ikke få armene ned. Jeg glæder mig til at afprøve alle de spændende Svansø produkter. Hvis jeg mangler inspiration, er den jo lige her 🙂
  Mange hilsner
  Kathe

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Jamen jeg glæder mig til at se hvad du finder på 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv bøv. Havde ellers håbet på at vinde, nu da jeg deltog i
  konkurrencen 🙁 Men tillykke til Rav Food 🙂 – Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens frokost og om at få børn til at spise grønt