Vind - Skåle lavet af majs og bambus

Svansø Goodiebag vinder

Så kom vi i hus med en flot vinder af Svansø jamBake event 2013 – Bloggeren med flest stemmer blev dygtige Tóra fra Cute Carbs, som laver de vildeste kager: Mine andre bloggerkollegaer Gane&Gaffel og pigerne fra Smagsløjer, havde også lavet nogle saftige sager. Jeg vil rigtigt gerne takke alle jer, der stemte på min opskrift og også for alle de dejlige tilkendegivelser fra jer, der har prøvet mine kalorielette muffins af i praksis – det luner meget!

Vinderen af de lækre produkter fra Svansø samlet i en goodiebag (eller skulle jeg sige kasse) er ……Camilla Hovej…….stort tillykke til dig!!! Jeg har sendt dig en mail.

Sponsoreret indlæg – men du kan regne med, at det altid er udtryk for min egen mening.

Follow

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind - Skåle lavet af majs og bambus