Lukker måneden med et brag

1. Advent – Vind smukke bageforme fra Rosendahl

Rigtig dejlig første søndag i advent til jer alle – Jeg er SÅ glad for, at skulle være her i Danmark i december for første gang i 16 år. Der er altså noget særligt ved julemåneden og hyggen her til lands. Tag en dyb indånding, glem stressen og lad juleånden komme over dig. Hvis det ikke lykkes, så er det en tur i køkkenet, hvor duftene af bagværk og julemad stort set altid kan få gang i stemningen.

I samarbejde med Rosendahl har jeg i år den fineste adventskalender her på bloggen. Denne uge kan en læser vinde klassiske smukke og praktiske bageforme fra deres Grand Cru serie. Præmien består af 2 stk. ramekiner, en brødform og en rund kageform, alle delene i ovnfast stentøj til en samlet værdi af 600 kr.

Alt du skal gøre er at klikke ¨synes om¨ indlægget på Bloglovin eller Facebook og for et ekstra lod kan du også vælge at dele på Facebook. Skriv i kommentarfeltet hvor mange lodder du deltager med. Jeg trækker en vinder lørdag d.7 december.

For endnu flere vinderchancer kan du kigge forbi Rosendahls julekalender,  hvor der udloddes præmier for alle dagene indtil jul.

 

Præmierne er sponsorerede af Rosendahl. 

 

 

Follow

289 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lukker måneden med et brag