1. Advent - Vind smukke bageforme fra Rosendahl

I hænderne på en professionel fotograf

Lise Transbøl Corey

Normalt er det ikke meget af mig, I får at se på bloggen. Det er jo maden, der er hovedpersonen her, og den der naturligt tager scenen. Denne gang får I tilgengæld en total overdosis, for jeg vil så gerne vise jer resultatet af en dygtig fotografs arbejde.

Mine sønner havde fået lavet rigtigt flotte skoleportrætter i år, så jeg kontaktede fotografen Thomas Frandsen for at høre, om jeg kunne få lavet et par stykker af mig selv til min jobsøgning. Det var en virkelig god oplevelse at få taget billederne og som det første billede bærer præg af også ret underholdende.

Den sværeste del af processen var klart at udvælge mellem alle de mulige og dermed vælge mange gode fra. Oplevelsen har givet mig lyst til at opgradere mit kamera, så den del kan vist gå hen og blive halv-dyr, men ellers kan jeg varmt anbefale det.

Lise Transbøl Corey

Lise Transbøl Corey

 

Follow

11 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1. Advent - Vind smukke bageforme fra Rosendahl