Nem hjemmelavet müsli

Chokolade til morgenmad – ja tak!

sund morgenmad med chokolade

Den anden dag teasede jeg med denne morgenmad på bloggens Facebookside og Instagram for at høre jer, hvor mange kalorier, I mon troede den indeholdt. Dem af jer som har fulgt bloggen længe ved, at jeg tidligere vejede og udregnede kalorieindhold på alt. Det gør jeg ikke så ofte længere, da jeg efterhånden har en rimelig god fornemmelse for indholdet – Men det sker med mellemrum, at jeg alligevel lige tjekker, for at være helt sikker. Denne morgenmad overraskede mig i positiv retning, for jeg havde nok regnet med at det lå en del højere, nu hvor der både var chokolade og nødder i.

Havregrød med chokolade og hasselnødder lavet af 50 g havregryn  15 g chokolade 5 stk hasselnødder 7 stk vindruer  drysset med kanel

Indeholder 318 kalorier fordelt på 33% fedt, 11% protein og  56% kulhydrat

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

4 kommentarer

 • Lækker morgenmad:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Wok en lækker morgenmad, du har lavet dig. Bliver helt sulten her hen ad aftenen efter sådan en omgang grød. Og tænk, at den kun indeholder så relativt få kalorier, når der både er chokolade og nødder i.
  Sådan en omgang må jeg lave imorgen tidlig 🙂
  By the way, så er det skønt at have dig tilbage på bloggen, og især fordi der kommer nye indlæg fra dig så ofte 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Mange tak Christina – det var nu ikke meningen at gøre dig sulten 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary-Liz

  God sund weekend.

  Virkelig dejlig morgenmad, der er lidt af hvert på, sundt og lækkert:-)
  Hvis jeg må komme med en meget sund og god idé, som jeg bruger.
  Så køb Udos Oil Blend og en teske af dette hen over grøden også, det er den sunde olie med rigtig fordeling af omega3, 6 og 9.

  Hilsner fra Mary-Liz
  http://www.mariahoffbeck.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nem hjemmelavet müsli