Sund snack - Havregrød rørt med yoghurt

Instagram – 5 fantastiske du bør følge!

InstagramInstagram er et fantastisk medie også med inspiration til et sundere liv. Her har jeg samlet fantastiske fem, som jeg gang på gang bliver inspireret af og som giver mig lyst til kaste mig over lækker sund mad, uden jeg på nogen måde føler, at jeg lider afsavn. Tværtimod bekræfter de, at her er hvad min krop i virkeligheden helst vil have.

Hvem følger du, som bare altid formår at inspirere dig?

 

Hungryhappens  /Stella blogger på www.hungryhappens.com

Instagram

 vanloseblues /Maria Blogger på www.vanloseblues.blogspot.dk

Instagram

amillionmiless  /Signe blogger på www.amillionmiless.blogspot.dk

amillionmiless

juliekarladk / Julie Karla blogger på www.uliekarlaskoekken.blogspot.dk

juliekarladk

atastylovestory /Josephine blogger på www.atastylovestory.com

atastylovestory

Follow

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sund snack - Havregrød rørt med yoghurt