Super sund dessert med rabarber

Madtærte på den sunde måde

Madtærte

Har du mon lige som jeg, længe været på udkig efter en måde at gøre tærtebunde lettere og sundere? Uden at gå på kompromis med den gode smag! Jeg tror, jeg har knækket koden med denne opskrift på en dejlig madtærte med spelt, boghvede og olivenolie. Som tilbehør fik vi tomat/agurkesalat med masser basilikum og dampede broccoli med ristede sesamfrø.

Madtærte (1 stk bund):

2 dl fuldkorns-speltmel

1 dl boghvedemel

3 spsk olivenolie

1 dl vand

lidt salt

Alle ingredienser blandes og æltes – Rulles ud med en kagerulle og bages enten i en tærteform eller bare foldet løst i kanterne som en pizza. ca 30 min ved 180´C. Til fyldet bruges mest grønt – her har jeg brugt kalkunbacon, spinat, græsk yoghurt, æg og lidt revet ost.

Næste gang tror jeg der skal nogle lækre asparges eller rødløg på – hvad ville du vælge at putte på din tærte?

Madtærte

 

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

2 kommentarer

 • Sikke en masse fantastiske opskrifter du har ude! Det skal jeg klart tjekke mere ud. Har først lige opdaget din blog i dette jeg skriver her. Ser flot og lækkert ud alt sammen 🙂

  Camille Maja – En blog om vægttab og livsstil

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Mange tak Camilla – jeg vil straks kigge ind forbi din blog 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Super sund dessert med rabarber