Lækre vafler med naturlige ekstrakter - Vind 5 sæt!

Raw spaghetti med nøddepesto

En rigtig sommeret der enten kan spises som tilbehør til grillmad eller bare, som den er til frokost eller aftensmad. Du sparer på kulhydraterne, men ikke på smagen og får en masse gode fibre, olier og vitalt grønt indenbords.

Til en person som et måltid eller til to som tilbehør til f.eks kylling, fisk eller falafler:

1 squash i fine strimler. Solmodne tomater skåret i tern og vendt med olivenolie, hvidløg, salt og citronsaft.

Pesto blendes af en lille håndfuld nødder, citronsaft, salt, olivenolie, vand og 2 store håndfulde friske krydderurter (persille, citronmelisse, basilikum eller purløg – du vælger selv).

Til den raw spaghetti har jeg brugt en Spirelli fra GEFU, som jeg har modtaget til testning. Jeg har prøvet flere spiral-slicere, men denne er klart den bedste, jeg har haft fingrene i. Den kan anbefales og har hurtigt fået en plads blandt det køkkenudstyr jeg faktisk bruger, som I ville kunne se på bloggens Instagram. Den fylder intet, kan vaskes i opvaskemaskinen og er nem at bruge. Den fungerer som en blyantspidser og kan skære to tykkelser. Min eneste anke er, at der er en smule spild, for midten bliver ikke til strimler, og den går heller ikke helt i bund.  Men så må man selv være god og finde på noget at bruge resterne til. Den fungerer allerbedst til squash og agurk, men kan også skære gulerødder med lidt øvelse.

Kun fantasien sætter grænser for hvad du putter ovenpå – har du andre gode ideer?

 

Jeg har modtaget Gefu Spirelli til test – men vær sikker på, at jeg kun anbefaler produkter her på bloggen, som jeg selv bruger og ville anbefale til mine venner og familie.

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

2 kommentarer

 • Jeg laver ofte grøntsagspasta, men det er dog altid til min kødssovs 😉 Det kan måske blive ret meget kød i længen og jeg døde nok ikke af at prøve din version her med nøddepest – det ser virkelig friskt og lækkert ud! 😀

  Anna – http://wonderwomanwannabe.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Hej Anna 🙂
   At spise meget kød kan godt være lidt hårdt for fordøjelsen, så jeg kan varmt anbefale at skære ned. Du kan også udskifte med hakket hønsekød, hvis du vil finde en blidere overgang – det fåes frossen og økologisk fra Hanegal.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre vafler med naturlige ekstrakter - Vind 5 sæt!