Lækre vafler med naturlige ekstrakter - Vind 5 sæt!

Sund regnbueis og 5 vindere

//Sponsoreret indlæg//

Nogen Blomsterberg bliver jeg vist aldrig, men det er sådan set også okay – det rustikke tiltaler mig heldigvis. Denne gang blev de naturlige ekstrakter fra Dr. Oetker til dejlig forfriskende is. Det var ellers mange gode forslag til sidste indlæg, så det var umiddelbart ikke muligheder der manglede. Men lækker sundere is her i varmen, var det det endte med

Til bunden blendede jeg 70g nødder (du kan bruge mandler eller hasselnødder) med 70 g hørfrø – Der i blandede jeg 1 tsk Dr. Oetker Mandelekstrakt og et 2 tsk ahornsirup, et nip salt og 1 spsk kokosolie.

Til chokoladeisen brugte jeg 2 avocado´er, 1 banan, 3 spsk kakao smagt til med ahornsirup og vaniljeekstrakt.

Til de andre lag smagte jeg græsk yoghurt til med henholdsvis citronekstrakt og Hindbærekstrakt. Lægges lagvis i muffinsforme og lad dem evt fryse helt for hvert lag. Pyntes med bær eller frugt.

Tillykke til de fem vindere – jeg kontakter jer direkte på mail

Jannie Schougaard Nielsen

Amira

Mette K. Frederiksen

Anne-Marie

Camilla H

 

Dette indlæg er sponsoreret af Dr. Oetker – I kan dog altid regne med, at jeg kun siger ja tak til samarbejde med brands, webshops og produkter, som jeg kan stå 100% inde for. Jeg har min troværdighed på spil her og jeg værdsætter jer som læsere, det hænger kun sammen med ærlighed og gennemsigtighed.

Follow

3 kommentarer

 • Signe

  Der er en masse tomme pladser i teksten – tror vist du har glemt nogle ingredienser 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Hej Signe – det lyder da underligt for det ser helt fint ud her både i Safari og Firefox. Jeg tjekker lige op på det. Tak skal du have 🙂

   /Lise

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Hej igen – har du eventuelt installeret adblock? For det kunne være en grund til, at du så ikke kan se tekst med links der er sat ind.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre vafler med naturlige ekstrakter - Vind 5 sæt!