Food Festival Århus - Vind Billetter

I køkkenet hos Bonduelle

Lise Transbøl Corey

Inden sommerferien var jeg en tur i køkkenet med en masse rare bloggere hos Bonduelle. Vi skulle udfordres og lære mere om bælgfrugter og præsenteres for helt nye produkter. Normalt når man køber bælgfrugter på konserveres ligger de i en masse lage, men de nye kikærter, linser, borlotti- og kidneybønner fra Bonduelle har et minimum af væde i dåsen.  Det gør dem en hel del mere faste og lækre i konsistensen.

Vi blev delt op i fire hold og trak derefter tilfældigt nogle faste ingredienser, som skulle indgå i retten – derefter var der frit slag til at vælge kød, fisk og tilbehør. Der blev så ellers kokkereret og kreeret i stor stil – det blev blandt andet til dampet laks med kikærter, kødspyd med linsesalat, pandekager med kidneybønner og kartoffelrösti med spicy borlottibønner.

Det gav bestemt mig lyst til at komme hjem og lave meget mere mad med bælgfrugter, som jo er billige, sunde og giver masser af god vegetabilsk protein. 

 

Bondulle

Lise Transbøl Corey

Bonduelle

Fotograf Martin Kaufmann www.martinkaufmann.dk

Follow

6 kommentarer

 • Det var sådan en hyggelig aften og en fornøjelse at være på hold med dig, selvom det var en virkelig stor udfordring med vores bundne ingredienser 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Det var nemlig super god stemning også tiltrods for rosiner 🙂 Og så har jeg snakket med flere der gerne ville have opskriften på dine refried borlotti-beans. Kan den mon genskabes?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha ja på trods af rosiner var stemningen helt i top 😀 Ahh ok, jeg skal se om jeg kan huske hvad jeg kom i og så sender jeg den lige til dig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • der ser lækkert og spændende ud! (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare lækkert ud! Jeg forbinder ærlig talt dåsemad med kedelige og slatne bønner, men det er da tydeligvis en fejl kan jeg se! Især her til efteråret og vinteren må man jo tænke lidt kreativt ift at få en masse spændende forskellige grøntsager i spil i madlavningen, så måske skal jeg lige tænke ud af boksen 😀

  – Annawarrington.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Hej Anna Jamen det er jo netop det, man normalt forbinder det med. De her er dog helt fine og har bevaret konsistensen. Godt at have i skabet til en hurtig sund gang ¨fast food¨, når man ikke har husket at lægge dem i blød.

   /Lise

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Food Festival Århus - Vind Billetter