Madpakketip - Brød med masser af protein

Lav din egen grønne Dukkah

Grønne Dukkah

Det er så enkelt og alligevel så velsmagende – Her kommer den grønne version af dukkah, så må du selv afgøre, hvilken du foretrækker. Min yngste søn og jeg foretrækker den røde som jeg lavede her, mens min mand er fan af denne grønne. Den grønne dukkah kan bruges på supper, på salater, på kogte grøntsager eller på din ægge eller avocadomad. 

Du skal bruge:

50 g pistachienødder uden skal

50 g smuttede mandler

20 g sesamfrø

2 spsk fennikelfrø

1 tsk salt

1 tsk sukker

Fremgangsmåde til din grønne dukkah:

Rist fennikelfrøene forsigtigt på panden  – bare så de begynder at dufte dejligt og smagen kommer frem. Tag dem af panden og lad dem køle ned. Rist derefter mandlerne og pistachienødderne og tilsæt tilsidst sesamfrøene. Blend fennikelfrøene i en mini-hakker og blend mandler, pistachienødder og sesam i samme mini-hakker – tilsæt de resterende ingredienser og lad krydderiblandingen køle af inden du opbevarer den i en lufttæt beholder eller pænt glas.

Grønne DukkahGrønne Dukkah

Follow

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Madpakketip - Brød med masser af protein