Agurk til morgenmad - Er det for mærkeligt?

Madpakketip – Brød med masser af protein

Brød med protein

Leder du efter en god løsning med masser af mæthed til madpakken, så har jeg testet et nyt brød med højt proteinindhold. 100 g Nordbrød indholder kun 10,7 g kulhydrat og til gengæld 25,7 g protein. Tidligere har jeg prøvet selv at bage brød med et højere proteinindhold med blandt andet linser og æg – Brød med god energifordeling  – men det har en helt anden kompakthed over sig end dette.

Nordbrødet er let og luftigt, og har en god smag af de frø og kerner, der er brugt til fremstillingen. Personligt foretrækker jeg sandwichbollerne, som næsten har form som kanelsnegle – de er ¨rullede ud¨, da denne type dej ellers ville falde sammen i midten formet som en almindelig bolle. Formbrødet egner sig dog godt ristet til morgenmad og giver mæthed i lang tid.

Nordbrød indeholder primært: Hvedegluten, groft sojamel, fuldkornshvedemel, hørfrø, koncentreret sojaprotein, solsikkekerner og græskarkerner. Brødet og frokostbollerne fåes hos håndværksbagere landet over – Nærmeste forhandler og info om priser kan findes ved at kontakte info@ireks.dk

brød med protein

Jeg er ikke blevet betalt for at skrive dette – men har fået brødet til testning. Uanset, ville I altid kunne regne med, at jeg skriver min ærlige mening.

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Agurk til morgenmad - Er det for mærkeligt?