Mine 10 bedste juicetips

Samtalemiddage – Lækker mad og mere fællesskab

SamtalemiddageGæsteblogger Camilla fra Min Mad Himmel

Først og fremmest tak til Lise for at lade mig gæsteblogge på hendes dejlige blog. Lise og jeg har kendt hinanden i rigtig mange år og jeg nyder meget vores snakke om mad og om mennesker. Det jeg gerne vil dele med jer i dag er et koncept, som jeg har startet, der hedder ”Samtalemiddage”

Det er opstået i forlængelse af et ønske om noget mere mening, mere dybde og mere fælleskab. Kender I det med, at man kan sidde til en middag med sine venner og jo egentlig hygge sig meget godt og alligevel tage hjem med en lidt tom fornemmelse, fordi hele aftenen har kørt i samme rille som så mange gange før? Ingen nye insights og ingen historier der fæster sig og inspirerer?

Samtalemiddage

Tendensen i samfundet er klar; mange steder dukker der langborde op på restauranterne, der er delebiler, genbrug og diskussionssalonger. Vi ønsker mere fælleskab – måske som en reaktion mod den stigende individualisme og det hårde arbejdsliv, hvor man ofte må droppe frokosten med kollegaerne til fordel for at få mere fra hånden.

Derfor fandt vi på at lave disse Samtalemiddage, som i al sin enkelhed handler om at samle folk, der ikke nødvendigvis kender hinanden til et godt måltid og til en snak om noget vedkommende. Vi inviterer folk indenfor i vores dejlige køkken og serverer en middag for dem og samtidig faciliterer vi en snak om forskellige emner. Det har indtil videre handlet om ”Afgørende Øjeblikke”, om ”Drømme” og om ”Forandring”.

Alle gæsterne ”medbringer” en personlig historie, som de har lyst til at dele med de andre gæster i løbet af aftenen. Og fordi det er et uforpligtende fælleskab man er i, oplever vi en står åbenhed i fortællingerne og stor nysgerrighed og interesse fra gæsterne.
 Og historier er gode til at inspirere, motivere og røre sine ”lyttere”. Man deler, man giver noget af sig selv, man lytter og man går lidt rigere derfra.

Samtalemiddage

Så kort sagt, er det en slags hjemmerestaurant, hvor man får dejlig mad, møder søde og åbne mennesker, og både hyggesnakker, samt deler oplevelser og historier. Det hele foregår under min mands og mit omsorgsfulde værtsskab, således at alle føler sig trygge og godt behandlet.

Her kan du se lidt af hvad vores tidligere gæster har sagt om middagene:

“Tusind tak for en helt igennem fantastisk ramme for bevægende og berørende historier om forandring. Jeg kommer helt sikkert igen og vil på det varmeste anbefale et besøg hos jer! I er skønne!”

“Og tak til jer for en dejlig aften med skøn mad, tankevækkende historier og samtaler med vedkommende indhold”

“Berigende, smagfuldt, eftertænksomt, eksistentiel, intenst, vedkommende, mennesker, livet, skyggesider, udfordrende, lykke, sorg, tab er blot nogle ag de popcorn efter denne middag. Og at være genganger gør kun oplevelsen større. Tak for en skøn aften.“
”Tak til alle for jeres fantastiske historier. Det var spændende og livsbekræftende. Dejlig oplevelse.”

“Tak for en rigtig fin aften med fantastisk føde til krop og sjæl.”

Er du blevet nysgerrig på Samtalemiddage ? Så læs mere på min hjemmeside:

Minmadhimmel.dk

Mange hilsner fra Camilla

Samtalemiddage

 

Min Mad Himmel

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine 10 bedste juicetips