Ystad Saltsjöbad - En ærlig anmeldelse

5 gode til den grønne frokost i København

.

Souls Cph // Vegansk og bæredygtigt 

soulscph.dk

Super lækker vegansk morgenmad, brunch, frokost eller aftensmad – Bæredygtigt og med brug af lokale råvarer. Comfort food som burgere og fritter eller alternativt store flotte salater og juicer. Med to restauranter Østerbro og City er det nemt at finde et sted tæt på.


Kopan Rice // Koreansk og krydret

rice.kopan.dk

Lidt gemt af vejen tæt på Torvehallerne ligger Kopan Rice i Linnésgade. Kig ind og bliv klogere på mindst 5 slags fermenterede kimchi, bibimbab bowls og bowls med nudler. Der er knald på smage og konsistenser med valgmuligheder for både kødspisere og vegetarer i lyse moderne omgivelser.Naturtørst // Super Food Café

naturtorst.dk

Her er der skruet op for smag og råvarernes sundhedsværdi. Perfekt til en farverig start på dagen med juicer og lækre brunchplatter med frugt, bær og nødder. Senere på dagen kan man nuppe en fuldkornssandwich eller selv sammensætte sin yndlings bowl af diverse ingredienser og toppings. Måske suppleret med en super food juice med maca, moringa eller acai? Eneste klagepunkt er, at der ikke er ret meget plads og man sidder halvdårligt på deres Amagerbrogade café – jeg har Østerbrogade tilgode, så den er muligvis bedre?


Bollyfood // Moderne indisk/pakistansk i Kødbyen

Bollyfood Facebook

Lækre menuer og moderne farverig indretning. Her har den indisk/pakistanske mad fået et super løft. Kom her både for den  krydrede mad, venlig betjening og gode stemning. Der er noget på menuen for både veganere, vegetarer og kødspisere. Når vejret tillader, er der mulighed for at sidde ude og nyde Kødbyens vibe.

California Kitchen // Californian wholefoods

californiakitchen.dk

Med hele tre cafeer er vi nærmest ude i en kæde af sund fast food her –  Der er inspiration fra det mexikanske, japanske, indiske og italienske køkken i bedste californiske afslappede stil. Flotte bowls, store salater og fyldte wraps for både veganere, vegetarer og kødspisere i

 

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ystad Saltsjöbad - En ærlig anmeldelse