¨Det skal smage af noget¨ er en blog med fokus på et sundere liv med lækker mad uden at sulte sig!

Bloggen er et billede af, hvad jeg selv spiser og startede oprindeligt som et slankeprojekt. Et forsøg på at finde en måde at spise på, som gav mig energi, smagte godt og som ikke betød at min vægt kørte op og ned. Jeg har næsten hele mit liv kæmpet med vægten – og i perioder enten spist for meget eller for lidt.

I starten af min blogkarriere talte jeg kalorier, så det vil du finde, når du klikker ind på bloggens ældre indlæg. Nu spiser jeg efter den gode smag og de gode råvarer – Men særligt med fokus på at passe rigtigt godt på mig selv gennem sunde og nærende fødevarer. Det er mad, der er enkel og ikke tager en evighed at tilberede eller kræver en kæmpe indkøbsliste fra specialkøbmanden, men tilgengæld smager fantastisk! Her på bloggen vil du oftest støde på:

MASSER af retter med frugt og grønt 

MASSER af krydderier og krydderurter 

Gode olier fra nødder og frø

Intet rødt kød men gerne fjerkræ, fisk og skaldyr

Mælkeprodukter i mindre mængder

Ingen kunstige sødemidler eller mad med med alenlange indholdsfortegnelser

Jeg hedder Lise (f 1969) uddannet Cand. Scient.Soc fra RUC – og var bosat med min familie i Ticino 9 år – deudover har vi boet 2 år i England, 3 år i Paris og 2 år i Haute Savoie – I sommeren 2013 vendte vi tilbage til København.

 

Sponsorerede indlæg, samarbejde og annoncering

Jeg vælger selektivt de produkter og samarbejdspartnere, som jeg synes passer til bloggen, og som jeg personligt kan stå inde for. Det vil altid fremgå tydeligt, om et indlæg er sponsoreret, om der er indgået en samarbejdsaftale eller et produkt er modtaget som testeksemplar. Som læsere kan I være sikre på, at jeg fortæller jer min uforbeholdne mening og ikke har noget at skjule.

Som udgangspunkt må mine fotos/collager gerne bruges til ikke-kommercielle formål, men jeg vil gerne kontaktes først – Billederne må til gengæld gerne pinnes på Pinterest uden forudgående aftale.