Om bloggen og mig

Lise Transbøl Corey

¨Det skal smage af noget¨ er en blog med fokus på et sundere og slankere liv med lækker mad uden at sulte sig!

Bloggen er et billede af, hvad jeg selv spiser og startede oprindeligt som et slankeprojekt. Et forsøg på at finde en måde at spise på, som gav mig energi, smagte godt og som ikke betød at min vægt kørte op og ned. Jeg har næsten hele mit liv kæmpet med vægten – og i perioder enten spist for meget eller for lidt. Det var først, da jeg begyndte at veje maden og tælle kalorier gennem online kalorietællere, at jeg fik en god balance og en stabil vægt.

Jeg er ikke diætist eller ernæringsekspert, men bruger udelukkende mine egne erfaringer og interesse for mad og vægt. Med hjælp fra madlog.dk og madital.dk udregner jeg kalorieindhold og energi i hvert måltid. Derudover tilstræber jeg at maden smager godt, så man får stimuleret sine smagsløg. De fleste er jo kommet til at veje for meget,  fordi de holder rigtigt meget af mad.

Jeg hedder Lise (f 1969) uddannet Cand. Scient.Soc fra RUC – og var bosat med min familie i den italiensktalende del af Schweiz i 9 år – deudover har vi boet 2 år i England, 3 år i Paris og 2 år i Haute Savoie – Vi er nu i sommeren 2013 vendt tilbage til København og jeg er pt jobsøgende – projektledelse og online medier og marketing har særligt min interesse.

Som udgangspunkt må mine fotos/collager gerne bruges til ikke-kommercielle formål, men jeg vil gerne kontaktes først – Billederne må tilgengæld gerne pinnes på Pinterest uden forudgående aftale. 


Find mig på Google +


Der er lukket for kommentarer.