Ferielukket på bloggen

Best of Ireland 2012

Så kan jeg efterhånden se bunden af vasketøjskurven – der er nok at se til, når man kommer hjem fra lang ferie. Vi kørte gennem Frankrig, England og Wales og sejlede til Irland for lidt over tre uger siden. Første stop var Dublin med en afstikker til New Grange – derefter kørte vi nordpå til Belfast og Giant´s Causeway. Tilbage igen til Dublin og sydpå til West Cork – Først ved Union Hall og derefter til Ahakista – På tilbagevejen stoppede vi et par dage i den fine havneby Kinsale med en afstikker til Blarney.

Vejret var desværre ikke helt med os. Selv for irske forhold var det en ret våd sommer. Tilgengæld var jeg så positivt overrasket over så meget andet. Men kan måske nok mærke at krisen kradser, men folk er som altid imødekommende og klar med joke eller et hurtigt pingpong-svar. Jeg har rejst i Irland for en del år siden, men det er ret tydeligt, at der de senere år kommet et større fokus på lokale råvarer, gode oste, lækre brød, friske fisk og økologisk grønt. Kvaliteten på de måltider vi fik var helt i top alle steder, men hvis man vil være helt sikker, kan man gå efter ¨Bridgestone Best in Ireland¨.

Dækfirmaet Bridgestone har nemlig sat det i system i stil med Michelin-guidebøgerne. Leder du efter en god restaurant, fiskehandler, pub, bager, hotel eller kaffebar, så gå efter de steder med ¨Bridgestone Best in Ireland 2012¨ på facaden www.bestofbridgestone.com Man behøver måske ikke engang at købe guidebøgerne, for deres skilte er så store, at de ses tydeligt på lang afstand.

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

5 kommentarer

 • Nina

  Fantastisk flotte billeder, Lise 🙂 Jeg har nydt at følge din tur i Irland på Instagram og som jeg kommenterede derinde skal jeg selv til Cork om små 3 uger – dog bliver det lige til en uge i Dublin og en tour de Irland med Shamrocker tours inden semestret går i gang. Jeg glæder mig endnu mere nu, det bliver 4 måneder i det hele og jeg skal klart kigge efter Bridgestone 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Det bliver en oplevelse for livet Nina – glæd dig rigtigt meget. I Cork har de et helt fantastisk indendørs marked der hedder The English Market http://www.englishmarket.ie/ Prøv evt også at google Farmers Market Cork og du kan finde liste over mindre lokale udendørs markeder. Prøv også denne restaurant skulle være rigtigt god http://www.cafeparadiso.ie/

   Og husk nu at tage til Kinsale 😉 byen har al den charme som Cork mangler.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

   Det bliver virkelig en oplevelse for livet og du kan tro, jeg glæder mig! Jeg har læst om The English Market i Lonely Planets bøger og det er helt sikkert på listen. Jeg må se nærmere på Farmers Market også. Kinsale er på toppen af min liste takket være dig, der skal jeg være nogle dage, tror jeg 🙂 Tusind mange tak for de gode tip!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt

  Rigtig gode billeder. Ser ud til at have været en rigtig god ferie 🙂
  Bliver godt at få nogle flere super gode opskrifter fra dig! Nyder at følge din blog.

  – Madenerikkedinfjende.wordpress.com – blog om mad og spiseforstyrrelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • detskalsmageafnoget

   Tak Britt 😉 – Det var en rigtig god tur med oplevelser af mange slags. Glæder mig dog nu til at komme tilbage til egne rytmer, så der også er mere tid til bloggen og til at teste opskrifter.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ferielukket på bloggen