Vind bogen Nyd dig slank

Forkælelse på Drakamöllan

Drakamöllan

Det er ikke så tit det sker, at min mand og jeg har mulighed for en week-end bare i hinandens selskab. Vi har jo boet rigtigt mange år i udlandet, hvor vi ikke havde nogen til at passe drengene og efter vi er flyttet tilbage til Danmark, så er tiden bare løbet fra os. Men her i foråret gik ligningen op med drenge og hund afsat til bedsteforældre, tog vi en tur over Sundet. Vi havde oprindeligt planlagt en tur til Bornholm, men da vi så prisen på færgen, fik vi et mindre chok og besluttede at tage til Sverige og bruge pengene på en ekstra overnatning i stedet. 

I Sverige har de et super koncept med gård-hoteller – Det er Bed &Breakfast på de smukkeste gamle gårde, men med middag oveni. Drakamöllan i det østlige Skåne  er et af de dejligste eksempler – Der er forkælelse for alle sanser. Fred, ro og opladning i naturskønne omgivelser.  Stedet er nænsomt restaureret med sans for historien bag og med fokus på tidløs kvalitet. Maden på stedet er et helt kapitel for sig – Sæsonens råvarer primært økologisk bliver til udsøgt gastronomi – Det er da også er blevet til flere kogebøger, som var den måde, jeg havde hørt om stedet på – Min mor havde nemlig fået kogebogen her i gave fra min bror, efter han havde været der.

Fra Drakamöllan er der mulighed for flere ture – vi tog til Warnås skulpturparkKongegraven i Kivik og der er ikke mange kilometer til flotte sandstrande – men det er primært et sted for gåture, stilhed og muligheden for fordybelse – Afbrudt af lækker mad og godt selskab. Vi oplevede hurtigt, at rigtigt mange af de andre gæster (overraskende mange danskere) var gengangere, som havde været der en masse gange før. Det tror jeg også vi ender med, for det kribler næsten i mig for at se og mærke stedet på forskellige årstider og ja, maden den trækker altså også.

www.drakamollan.se

Indlægget er IKKE sponsoreret, men betalt af egen lomme – men uanset, vil du altid kun kunne læse min uforbeholdne mening her på bloggen.

Drakamöllan

Drakamöllan

Drakamöllan

IMG_0032IMG_0025

IMG_0016

 

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind bogen Nyd dig slank