Podcasts om kost, krop og sundhed

Nu med etiketter og uden mus

Så skulle der orden i vores køkkenskabe – En lille mus havde været på besøg i skuffen med kolonialvarer og holdt en fest, så der måtte en større omgang med udsmidning og rengøring til. Det greb lidt om sig, så før jeg fik set mig om, var jeg i gang med at hælde alt på glas og sætte labels på. 

Jeg brugte helt almindelige papirlabels, men skulle jeg gøre projektet om (det bliver ikke lige foreløbigt!) ville jeg nok kigge forbi Etsy, hvor man kan finde mange smukke etiketter til køkkenet. Eller som minimum vil jeg huske at bruge en sprittusch, så farven ikke bliver tværet ud, når jeg stryger forbi med klamme hænder.

Alternativt sælger IKEA etiketter der kan bruges igen og igen, hvis du har tillid til din egen håndskrift. Og skulle du mangle flotte glas til dine krydderier og tørvarer, så kan de selvfølgelig også klare den sag.

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

2 kommentarer

 • Isabelle

  Hej Lise, jeg håber ikke du skulle gøre rent efter en dum mus på din fødselsdag!
  Jeg er glad glad for at bruge Manilla mærker, når jeg fylder noget på glas, så slipper man for mas med at fjerne gamle etiketter …..
  Knus Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det skal smage af noget

   Hej Isabelle
   Heldigvis var det ikke på dagen – det havde ellers været knapt så festligt. Super smart ide med Manillamærker og at slippe for at fjerne klister og etiketter!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Podcasts om kost, krop og sundhed