Sunde ideer når energien er lav

Lækre kikærtepandekager

Der kan være mange årsager til i perioder eller for altid at undgå gluten. Er du frisk og rask uden helbredsmæssige udfordringer, så vil en glutenfri-kost højst sandsynlig ikke gøre den store forskel for dig. Men døjer du med autoimmune sygdomme, psoriasis, psoriasisgigt, problemer med tarmfloraen eller betændelse i nervesystemet, så vil det være en mulighed at et liv uden gluten vil kunne hjælpe. Mange af de færdiglavede glutenfri produkter på markedet indeholder desværre ofte meget sukker og få fibre, så det vil være en fordel selv at lave dem fra bunden med gode råvarer.

Lav dine egne glutenfrie pandekager nemt og lækkert. Jeg har brugt denne enkle opskrift fra Meyers 

Bland 250 g kikærtemel med 4 dl vand, 2 spsk olie og 1 tsk salt, steges 3.4 minutter på panden i kokosolie eller olivenolie

Hertil har jeg fået avocado, tomatsalsa, dampet blomkål vendt i karry og pinjekerner plus gulerødder dampede i kokos-amino (som smager som soyasauce, men indeholder ikke gluten) med ristede birkes.

 

Book sundhedsrådgivning med mig – Skriv på detskalsmageafnoget@gmail for en uforpligtende samtale.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde ideer når energien er lav